Lammers reageert op Twente-transfer: “Dat spreekt me heel erg aan”

Foto: Lammers reageert op Twente-transfer: “Dat spreekt me heel erg aan”

FC Twente heeft met Sam Lammers zijn gewenste spits aangetrokken. De spits, die afgelopen seizoen speelde op huurbasis voor FC Utrecht, komt over van Rangers FC. Lammers, die vrijdag werd gepresenteerd, spreekt zich op de clubkanalen van Twente uit over zijn overgang naar de ploeg van trainer Joseph Oosting.

Lammers reageert op Twente-transfer

Lammers vertelt op het clubkanaal van Twente dat hij al langer in gesprek was met de Tukkers. “Met de trainer en Arnold (Bruggink, technisch directeur, red.) heb ik de afgelopen tijd meerdere gesprekken gevoerd. Ik heb daar een ontzettend positief gevoel aan overgehouden.”

Voor Lammers is Twente daarnaast ook een aansprekende club. “Waar ze mee bezig zijn spreekt me heel erg aan. We gaan sowieso al Europees voetbal spelen en hopelijk gaan we de Champions League in. Ik ga mijn best doen om daar aan mee te helpen. De ambities van de club zijn groot en dat past wel bij mij. Ik ga proberen om met doelpunten of op een andere manier in het veld hierbij te helpen.”

Bruggink blij met komst ervaren Lammers

Ook Bruggink is in zijn nopjes met het aantrekken van Lammers. “Hij is een heel complete spits met veel ervaring, zowel nationaal als internationaal. In het laatste halfjaar bij FC Utrecht heeft Sam laten zien over welke capaciteiten hij beschikt. Hij scoort niet alleen gemakkelijk, maar is ook een uitstekende voetballer. Daarnaast past hij met zijn karakter uitstekend bij de spelersgroep en FC Twente. Met zijn komst blijkt dat FC Twente mede door het Europese programma weer een interessant podium is voor spelers. Sam sluit direct aan bij de groep.”

Is Lammers een goede aanwinst voor FC Twente?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
144+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie