Lampard vol ongeloof na nieuw debacle: “Wil geen zielig verhaal ophangen”

Foto: Lampard vol ongeloof na nieuw debacle: “Wil geen zielig verhaal ophangen”

Chelsea weet het rampseizoen nog altijd niet om te draaien. Woensdagavond voegden de Londenaren een nieuw hoofdstuk toe aan het voetbaljaar door met 0-2 te verliezen van Brentford. Na afloop reageerde Frank Lampard in gesprek met de BBC op de situatie.

Lampard wil toverstaf

De Brit is dit seizoen alweer de derde oefenmeester die aan het roer staat van Chelsea. De interim-trainer moest voor verandering zorgen in de resultaten, maar niets is vooralsnog minder waar. Met de vijfde nederlaag op een rij weet Lampard de situatie vooralsnog niet om te zetten en is het behalen van Europees voetbal vrijwel onmogelijk geworden.

Het duel met Brentford leek voor hem de ideale mogelijkheid om vertrouwen te tanken, maar ondanks een beter Chelsea slaagde de thuisploeg er niet in om met een zege van het veld af te stappen. De tegenstander had uiteindelijk nauwelijks kansen nodig en ging met een verschil van twee doelpunten naar huis.

Lampard stond na de wedstrijd vol ongeloof de media te woord. De trainer zag Chelsea een prima wedstrijd op de mat leggen, maar merkte wederom dat zijn team dit seizoen geen geluk heeft. “Ik wil geen zielig verhaal ophangen, maar alles valt de verkeerde kant op. We zouden een toverstaf goed kunnen gebruiken”, zo stelde de trainer.

Dramaseizoen voor Chelsea

Chelsea staat nog altijd op de elfde plaats, met een achterstand van 6 punten op nummer 10 Fulham. De club kan plaatsing voor Europees voetbal dan ook vrijwel vergeten. Naar verluidt is het clubbestuur achter de schermen volop bezig met de selectie voor aankomend seizoen, die veel veranderingen zal kennen.

Gaat Lampard het nog omdraaien?

  • Ja, dat gaat hem lukken
  • Nee, dat is onmogelijk
62+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie