‘Last minute Ajax-verrassing voor PSV’

Foto: ‘Last minute Ajax-verrassing voor PSV’

PSV is nog altijd zoekende naar een nieuwe linksback. De Eindhovenaren hoopten op de komst van Renan Lodi, maar de kans van slagen lijkt uitermate klein. Daardoor moet PSV kijken naar mogelijke alternatieven. Volgens Danny Koevermans en Kees Luijckx moet PSV serieus een poging wagen voor Ajax-linksback Owen Wijndal.

Wijndal getipt bij PSV

Bij het ESPN-programma Voetbalpraat werpt Koevermans de suggestie op voor PSV om eens een belletje te wagen aan Wijndal. “Je ziet bij PSV ook een beetje die AZ-link. Misschien een laatste gokje, maar zouden ze Wijndal niet bellen. Die kan toch het voetballen niet verleerd zijn?”

Luijckx haakt erop in en juicht de suggestie van Koevermans direct toe. “Dat zou ik nou doen als ik PSV was. Alleen denk je dat Ajax hem laat gaan? En ik las dat hij 2,5 miljoen euro krijgt in een jaar.” Koevermans, oud-spits van PSV, ziet echter geen beren op de weg. “Volgens mij wil Ajax hem laten gaan. Hij is dan toch een goede voor PSV. Hij was zo goed bij AZ, dan kan het toch niet zo zijn dat hij alles kwijt is.”

PSV waagt poging voor Wijndal

Dat beaamt ook Luijckx, die denkt dat PSV echt een poging voor Wijndal gaat wagen. “Dat zijn interessante spelers, omdat ze de Nederlandse competitie kennen. Ze hebben al uitgeblonken. Hij heeft misschien iets te bewijzen. Ik denk dat PSV op één van de laatste dagen van de window voor Wijndal gaat pushen. Dat denk ik echt.” De voetbalanalist zou het eigenlijk ook niet meer dan logisch vinden. “PSV heeft een linksback nodig en Ajax wil van hem af. Ajax wil dat liever ook niet, hem naar een concurrent laten gaan. Maar als je het op de laatste dagen gaat proberen…”

Moet PSV een poging wagen voor Wijndal?

  • Ja, goede optie
  • Nee, geen goede optie
1177+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie