Lastige situatie Vitesse in voorbereiding: “Zeker voor een controlfreak”

Foto: Lastige situatie Vitesse in voorbereiding: “Zeker voor een controlfreak”

John van den Brom erkent dat hij in een lastige situatie zit bij Vitesse. De noodlijdende weet nog altijd niet of het komend seizoen mag uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie. Controlfreak Van den Brom heeft de touwtjes nu eens zelf niet in handen.

John van den Brom is positief over afloop Vitesse maar vindt de situatie lastig

Van den Brom zit in een lastige situatie, geeft het clubicoon van Vitesse ruiterlijk toe in gesprek met De Gelderlander. Hij wil door, zijn selectie versterken en de fans geruststellen. “Ik ben een controlfreak, maar heb dit soort dingen niet zelf in de hand. Terwijl de gevolgen op dit moment wel heel groot zijn. Dat maakt het lastig”, aldus de trainer.

De oefenmeester vraagt de fans nadrukkelijk achter de club te blijven staan. In Driel was het zaterdagavond druk tijdens het oefenduel met PAOK Saloniki, zowel met Griekse als met Arnhemse supporters. Dat de aanhang zich roert, doet Van den Brom goed. “We moeten blijven strijden. Zowel Vitesse als de achterban. Opgeven is geen optie.”

‘Ik zie geen paniek’

Vertrouwen is daarbij een belangrijk thema, want na het laatste nieuws zijn er supporters die het geloof in een goede afloop verliezen. “Het is beter voor alles en iedereen als er duidelijkheid komt. Daarbij moeten we niet in paniek raken, maar de zaken zo snel mogelijk rond maken. Ga daarvoor in gesprek. Ik weet dat we ontzettend dichtbij het behoud van de proflicentie zijn. Daarom heb ik nog altijd het volste vertrouwen en zie ik geen paniek bij Vitesse. De vooruitzichten zijn zeer positief.”

Komt dit goed voor Vitesse?

  • Ik ga ervanuit van wel
  • Vrees het niet…
305+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie