L’Équipe pakt uit met transferupdate Wellenreuther

Foto: L’Équipe pakt uit met transferupdate Wellenreuther

Olympique Marseille is een van de clubs die Timon Wellenreuther hoog op het lijstje heeft staan. In Frankrijk is men echter op de hoogte van de huidige situatie in het doel van Feyenoord, waardoor Marseille in de wachtkamer terechtkomt.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Olympique Marseille in de wachtkamer vanwege Feyenoord-beslissing met Timon Wellenreuther

Dit weekend werd duidelijk dat naast Marseille ook PSV, Internazionale en AS Roma de verrichtingen van Wellenreuther nadrukkelijk volgen. Een mogelijke transfer van de 28-jarige keeper wordt door L’Équipe echter omschreven als ‘gecompliceerd’. Feyenoord-trainer Brian Priske moet nog een keuze gaan maken tussen Wellenreuther en Justin Bijlow. Het duel om de Johan Cruijff Schaal zondag zal al de nodige duidelijkheid geven, maar de echte keuze wordt naar verluidt pas in de eerste competitiewedstrijd tegen Willem ll gemaakt.

Strijd onder de Rotterdamse lat

En dus wachten de clubs die geïnteresseerd in Wellenreuther zijn geduldig af. De sluitpost gaf aan de vaste eerste keeper te willen worden en tekende vervolgens bij in De Kuip. Het kan een indicatie zijn dat de Duitser de eerste keus zal worden, maar Priske’s voorgangers hebben altijd voor kind van de club Bijlow gekozen als eerste man. Degene die de strijd onder de lat verliest zal Feyenoord zeer waarschijnlijk verlaten.

Het bedrijvige Marseille is deze zomer onder de nieuwe trainer Roberto De Zerbi nog op zoek naar een nieuwe sluitpost. Die moet de concurrentiestrijd met Pau Lopez aangaan. Wojchiech Szczesny werd door de Franse sportkrant ook al genoemd als optie voor L’OM.

Moet Wellenreuther gewoon voor Marseille gaan?

  • Ja, sowieso een mooie stap
  • Nee, gaan voor kans bij Feyenoord
709+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie