Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Letsch waarschuwt nieuwe eigenaar: “Dan ben ik weg”

Foto: Letsch waarschuwt nieuwe eigenaar: “Dan ben ik weg”

Gisteren werd bekend dat een Amerikaans investeringsbedrijf de nieuwe grootaandeelhouder van Vitesse wordt, onder aanvoering van Coley Parry. Trainer Thomas Letsch sprak meermaals met Parry.

“Ik ben blij dat we nu echt duidelijkheid hebben en dat de club weet hoe we verder kunnen. Gister veranderde er niet zoveel voor mij, maar we hebben natuurlijk al gesproken over de mogelijkheden op de korte termijn. Dat is dan ook goed gegaan, want we kregen extra spelers en ik ben blij met deze selectie nu”, vertelt Letsch aan Omroep GelderlandDe komende weken zal het contact wat minder zijn. “Er moeten zaken besproken worden die belangrijker zijn voor de rest van de club. Ik hoef bijvoorbeeld nog niet te praten over de transfers voor de winter. Dat is ook eerst aan anderen. Maar laat ik voorop stellen dat ik blij ben dat hij er is.”

Invloed

Bang voor een nieuwe trainer onder een nieuwe eigenaar is Letsch niet. “Hij heeft gister nogmaals gezegd dat hij niks gaat omgooien binnen de club, maar dat hij een toevoeging wil zijn. Natuurlijk moeten er wel veranderingen komen, want met nieuwe ideeën kun je jezelf weer ontwikkelen. Maar ik heb niet de indruk dat er qua posities veel veranderd gaat worden. Niet dat ik het daar met hem over gehad heb, maar die indruk krijg ik niet van hem.”

Soms komt het voor dat nieuwe eigenaren ook een vinger in de pap willen hebben bij het maken van de opstellingen. “Maar ook dat gaat hier niet gebeuren. Dat geloof ik niet. Ik ben ook de enige die over de opstelling gaat. Daar hoeft geen technisch directeur of eigenaar zich tegenaan te bemoeien. Dat is absoluut geen thema voor mij. Als dat gaat veranderen, dan ben ik weg. Dan ben ik niet de juiste trainer.”

TIP: Wint Vitesse in Utrecht? Win 3,80 keer je inleg via Unibet!

Letsch is nog de juiste man voor Vitesse

  • Eens
  • Oneens
117+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie