‘Liverpool-steunpilaar vertrekt na Slot-wissel’

Foto: ‘Liverpool-steunpilaar vertrekt na Slot-wissel’

Arne Slot kent een uitstekende start bij Liverpool. De Nederlandse oefenmeester won ook zijn tweede wedstrijd van Brentford met 2-0, maar toch moest Slot ook een brandje blussen. Trent Alexander-Arnold leek namelijk niet blij met zijn wissel en toonde duidelijk zijn ontevredenheid. Slot kon na afloop van het duel echter wel verklaren waarom hij Alexander-Arnold vroegtijdig wisselde.

Alexander-Arnold niet blij met Slot-ingreep en overweegt transfer naar Real Madrid

Gezamenlijk met Luis Diaz en Diogo Jota haalde Slot Alexander-Arnold achttien minuten voor tijd van het veld. De Engelsman, die nog een eenjarig contract heeft, was daarover zichtbaar ontevreden. Slot vertelde tegenover de Liverpool Echo de onvrede van Alexander-Arnold wel te begrijpen. “Elke speler wil negentig minuten spelen en ik denk dat de spelers die op de bank begonnen ook niet blij waren met mijn keuzes.”

Slot gaf echter een verklaring voor zijn keuze. “Trent heeft op het EK gespeeld en had een aantal weken vakantie voordat hij terugkeerde. Dit is pas zijn derde wedstrijd en we moeten goed voor hem zorgen. We hebben hem het hele seizoen nodig, niet alleen in de eerste twee duels. Wat voor mij een positief teken is, is dat we met Conor (Bradley, red.) een goede back-up voor hem hebben. Trent heeft het goed gedaan, maar we moeten zorgvuldig met hem omgaan.”

Volgens Sky Sports-alanalist Jamie Carragher is een vertrek van Alexander-Arnold ook niet ondenkbaar. “Trent weet ook welke opties hij heeft. Je hebt de geruchten over Real Madrid, waar zijn goede vriend Jude Bellingham speelt. Het zal een dilemma voor hem zijn. Hij heeft bij Liverpool alles gewonnen en is nog pas 25 jaar. Eigenlijk had Liverpool het nooit zo ver moeten laten komen dat Trent in deze situatie zou komen. Het is nu aan hem de vraag wat hij wil. Jamie Carragher en Steven Gerrard droegen uiteindelijk alleen het shirt van Liverpool, maar wil Trent dat ook of wil iets anders proberen?”

Zie jij Alexander-Arnold vertrekken bij Liverpool?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
2272+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie