Madueke keert voor even terug bij PSV: “Heel dankbaar”

Foto: Madueke keert voor even terug bij PSV: “Heel dankbaar”

Noni Madueke was in het thuisduel met Fortuna Sittard voor even terug in het stadion van PSV. De aanvaller nam afscheid van de supporters en had na afloop in gesprek met PSV TV mooie woorden over voor de club.

Ontwikkeling Madueke

De Eindhovenaren namen de 21-jarige Brit in 2018 over van Tottenham Hotspur en lieten hem een gedeelte van de jeugdopleiding doorlopen. Drie jaar geleden sloot hij officieel aan bij de A-selectie en maakte hij al snel indruk met zijn kwaliteiten. Meerdere langdurige blessures gooiden echter roet in het eten.

Het resulteerde dit voetbaljaar in de eerste seizoenshelft in slechts 2 basisplaatsen en 3 invalbeurten in de Eredivisie, waarin hij goed was voor een doelpunt. De voorbije jaren waren voor Chelsea echter voldoende om een groot bedrag op tafel te leggen. Voor 35 miljoen euro maakte hij in de winterstop een overstap naar Londen.

Complimenten voor PSV

Het betekent echter niet dat Madueke zijn oude club al is vergeten. “Het was de belangrijkste periode in mijn leven en van mijn voetballoopbaan tot nu toe. Ik heb zoveel mooie herinneringen hier beleefd en zoveel wedstrijden gespeeld. Daar ben ik heel dankbaar voor”, zo laat hij tijdens het interview weten.

Madueke is nog altijd onder de indruk van de sfeer die hij binnen de vereniging heeft meegemaakt. “Iedereen weet dat dit een warme, familiaire club is. En een topclub. Iedereen binnen deze club heeft hetzelfde gevoel. Iedereen is heel erg close. Of het nu de trainer is of het personeel op De Herdgang.”

Scoort Madueke op bezoek bij Manchester City voor Chelsea?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Madueke bij Chelsea slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
360+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie