Maduro tipt Feyenoord: “Schrijf hem maar op voor volgend seizoen”

Foto: Maduro tipt Feyenoord: “Schrijf hem maar op voor volgend seizoen”

Feyenoord was deze winterstop zeer succesvol op de transfermarkt. De Rotterdammers haalden bovenal versterkingen op het middenveld binnen, maar volgens Hedwiges Maduro moet de club eveneens naar de jeugdafdeling kijken.

Arne Slot had een zeer succesvol half seizoen bij Feyenoord. Desondanks besloot hij dat hij vooral op het middenveld nieuwe spelers nodig had. Met Cole Bassett en Jorrit Hendrix kregen de Rotterdammers het voor elkaar om aan de wens van de oefenmeester te voldoen. Bovendien kan aankoop Patrik Walemark als aanvallende middenvelder uit de voeten.

De komende jaren lijkt Feyenoord daarom voldoende spelers op het middenveld in huis te hebben, maar Maduro denkt dat het eveneens verstandig is om naar de jeugdspelers te kijken. Als hoofdtrainer van een jeugdelftal van Almere City weet Maduro als geen ander dat Feyenoord een paar talentvolle jongens in de jeugdopleiding heeft rondlopen. 

Waar zijn tafelgenoten bij het programma Voetbalpraat over de versterkingen aan het praten waren, besloot Maduro om tegen hen in te gaan en te stellen dat Feyenoord zich niet moet blindstaren op de huidige spelers in de selectie. “Mike Kleijn jongens”, benadrukt hij op ESPN. “Schrijf hem maar op voor volgend seizoen.”

Loopbaan bij Feyenoord

De in 2005 geboren middenvelder speelt in Feyenoord Onder 18 en staat in de jeugdopleiding bekend als een groot talent. In 2011 kwam hij op jonge leeftijd bij de Rotterdamse topclub terecht. Jaren later ontving hij van het bestuur zijn eerste jeugdcontract. Volgens Maduro kan een debuut niet lang meer op zich laten wachten.

Wint Feyenoord van Sparta? Profiteer van een odd van 1.25!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Moet Feyenoord de eigen jeugd meer de kans bieden?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, absoluut niet
181+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie