Manchester City met Haaland verrassend onderuit in oefenduel

Celtic heeft Manchester City met 4-3 verslagen in een vriendschappelijke wedstrijd. Ondanks het meespelen van Jack Grealish en Erling Haaland ging de ploeg van Pep Guardiola onderuit tegen de Schotten. Het duel werd in de Verenigde Staten gespeeld.

Manchester City onderuit tegen Celtic

Celtic begon de wedstrijd met nieuwbakken keeper Kasper Schmeichel. De Schotten kwamen al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Kuhn. Na een half uur viel de gelijkmaker van City door Bobb. Nog geen drie minuten later zette Kuhn met zijn tweede goal The Bhoys weer op voorsprong: 1-2. Kort voor rust werd de score zelfs uitgebreid door een doelpunt van Furuhashi.

Direct na rust tekende Perrone namens City voor de aanslutingstreffer, waarna Haaland een kwartier later voor de gelijkmaker tekende: 3-3. Celtic liet zich niet van de wijs brengen en zorgde twintig minuten voor tijd voor de eindstand middels een doelpunt van Palma: 3-4. Manchester City speelt in de USA nog tegen AC Milan en FC Barcelona.