Mbappé ‘kalm, maar verbijsterd’ door verkrachtingsgeruchten

Foto: Mbappé ‘kalm, maar verbijsterd’ door verkrachtingsgeruchten

Frankrijk, en ook Zweden, is in de ban van de aantijgingen aan het adres van Kylian Mbappé als verdachte in een verkrachtingszaak. Volgende de advocate van de sterspeler van Real Madrid is de Fransman ‘kalm, maar verbijsterd’.

Kylian Mbappé wordt in Zweedse media gelinkt aan verkrachtingszaak

Marie-Alix Canu-Bernard, de verdediger van Mbappé vindt de geruchten vooral zeer opmerkelijk, aangezien de aanvaller niet eens de fout in kan gaan. “Hij is nooit alleen. Hij wordt nooit blootgesteld aan een situatie waarin hij een risico zou nemen. Dus dat sluit de mogelijkheid van enig wangedrag van zijn kant helemaal uit.” In Zweedse media werd Mbappé gelinkt aan een verkrachtingszaak. Een vrouw deed aangifte van de verkrachting in een hotel waar de Fransman verbleef, ook al werd zijn naam niet direct genoemd.

‘Dat begrijpt hij niet helemaal’

Het Zweedse Expressen noemt Mbappé een ‘redelijke verdachte’. De advocate stelt dat de international nog relatief rustig is onder het voorval. “Hij is bijzonder kalm, maar hij is verbijsterd om de mediahype die is ontstaan en hij begrijpt helemaal niet waarvan hij direct of indirect kan worden beschuldigd. Hij is zelfs naar de training vertrokken omdat hem absoluut niets te verwijten valt.”

Mbappé reageerde via op sociale media al kort op de geruchten. “Nep nieuws. Het wordt nu wel erg voorspelbaar, een dag voor het verhoor.”‘ Daarmee doelde Mbappé op de rechtszaak die loopt tegen zijn oude club Paris Saint-Germain. De sterspeler eist nog 55 miljoen euro van zijn voormalig werkgever.

Denk je dat Mbappé er maar iets mee te maken heeft?

  • Durf ik mijn hand niet voor in het vuur te steken
  • Echt niet!
45+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

Wereldverdediger legt uit waarom hij moest stoppen: “Ik wist het meteen”

20:23
23+
19:58
63+
19:35
15+
19:12
36+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie