Medische update Haller: “Mijn vrouw was in shock”

Foto: Medische update Haller: “Mijn vrouw was in shock”

Sebastién Haller speelt momenteel de wedstrijd van zijn leven; een oneerlijke, tegen kanker. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met de Ivoriaanse spits van Borussia Dortmund.

Kort nadat zijn transfer van Ajax naar Duitsland rond was, kwam de diagnose. “Toen ik tekende bij Dortmund voelde ik me prima, maar ineens voelde ik me niet helemaal fit. Ik had last van mijn buik. Vanaf dat moment ging het heel snel.” Het bleek teelbalkanker te zijn, gelukkig nog in een vroeg stadium. “Eerst dacht ik: kom op, ik ben hier tien dagen en ik kan niet eens spelen voor m’n nieuwe club.”

“Ik dacht eerst vooral aan de club. Nu lijkt het alsof het geen goede deal is voor hen, maar je weet ook dat je er niets aan kan doen. Je kunt het niet voorkomen”, vervolgt Haller bij ESPN. “Mijn vrouw was in shock, maar ze weet er goed mee om te gaan. Voor m’n moeder was het anders. Moeders zijn moeders. Ik belde mijn broer en zus om te vragen voor haar klaar te staan zodat ze zich oké voelt en er niet alleen voor staat.”

‘Ik zal snel weer op het veld staan’

Hij is dankbaar voor alle steun. “Dat gaf extra motivatie. Vanaf de eerste dag dat ik thuiskwam, ben ik gaan trainen en nu zit ik op hetzelfde niveau als een paar maanden terug. Dat is een goed teken. Ik wil dan ook iedereen bedanken en zeggen dat ik me goed voel. Ik wil ook graag meegeven dat mensen zich vroeg moeten laten checken. Dankzij Dortmund en de aanhang zal ik snel weer op het veld staan.”

TIP: 1.63x je inleg als Dortmund van Hoffenheim weet te winnen!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie