‘Mislintat knettergek na Ajax-ontslag’

Foto: ‘Mislintat knettergek na Ajax-ontslag’

Sven Mislintat werd ontslagen als directeur voetbalzaken bij Ajax, maar vond deze zomer tóch een nieuwe werkgever. En niet zomaar eentje: Borussia Dortmund, dat in het afgelopen seizoen de Champions League-finale haalde. Ook daar lijkt hij nu echter met pek en veren weggestuurd te gaan worden…

‘Dan is Sven Mislintat knettergek’

Gisteren schreef De Telegraaf over de situatie in het Signal Iduna Park: “Sport BILD spreekt van een ‘aardbeving’ en een ‘enorme knal’ tijdens het trainingskamp van BVB in Bad Ragaz. De nieuwe hoofdtrainer Nuri Sahin zou nu al klaar zijn met de ‘selectieplanner’ in de directie en zou willen dat Mislintat zich niet meer rondom de selectie vertoont. De aanleiding zou zijn dat Mislintat onlangs voor de draaiende televisiecamera’s het trainingsveld op rende. Ook bij Ajax was de voortdurende aanwezigheid van Mislintat op het trainingsveld een doorn in het oog.”

Journalist Leon ten Voorde reageert in de AD Voetbalpodcast op het nieuws: “Je kunt alles van BILD zeggen en we vinden ook van alles van BILD, maar dit soort dingen weten ze als geen ander. Het komt allemaal vanuit binnen de club zelf, daar wordt gelekt. Oftewel: het klopt gewoon. Ze gooien wel wat olie op het vuur, daar staan ze om bekend. Maar dit verhaal komt in Amsterdam bekend voor. Hij haalt de kerst niet. Verstandige mensen zouden even rustig aan doen, maar als dit klopt, dan zit het in die man. En dan is-ie knettergek.”

Overigens hebben de Dortmund-directeuren Hans-Joachim Watzke en Lars Ricken volgens Sky Sport Deutschland besloten dat Mislintat voorlopig mag blijven zitten bij de nummer vijf van de Bundesliga van vorig seizoen. Is de verstandhouding met Sahin echter écht onhoudbaar, dan kan daar natuurlijk verandering in komen.

Knettergek?

  • Ja
  • Nee
474+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie