‘Monica Geuze slaat opnieuw profvoetballer aan de haak: oud-Ajacied’

Foto: ‘Monica Geuze slaat opnieuw profvoetballer aan de haak: oud-Ajacied’

Monica Geuze is een hele tijd samen geweest met Lars Veldwijk, tevens de vader van haar dochtertje Zara-Lizzy. Inmiddels voetbalt Lars in Spanje bij CD Castellón en komt Monica uit een relatie met ene Robbert.

‘Monica Geuze heeft een relatie met voetballer James Lawrence’

De knappe presentatrice zit echter zeker niet stil. Volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer is ze tegenwoordig samen met opnieuw een profvoetballer: James Lawrence, een 31-jarige international van Wales. Hij staat onder contract bij 1.FC Nürnberg, actief in de Duitse 2. Bundesliga, maar is momenteel geblesseerd.

Derhalve had Lawrence vorige week tijd om met Monica op vakantie te gaan. “De hele vlucht waren ze kleffig en ook bij het uitstappen konden de twee niet van elkaar afblijven”, meldt een ‘spion’ aan Coldeweijer. Later werden Monica en James ook nog ‘helemaal burgerlijk’ in de Albert Heijn gespot.

James Lawrence: HFC Haarlem, Ajax, Sparta, RKC

Lawrence is geboren in Wales, maar woonde ook lange tijd in Nederland. Op zestienjarige leeftijd nam HFC Haarlem hem over van Queens Park Rangers. Hij speelde vervolgens bij Ajax, Sparta Rotterdam en RKC in de jeugdopleidingen. Als prof stond Lawrence onder contract bij AS Trencín, RSC Anderlecht, FC St. Pauli en tegenwoordig dus 1. FC Nürnberg.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ken jij James Lawrence?

  • Ja
  • Nee
2244+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie