‘Napoli wil monsterdeal voor Oshimen’

Foto: ‘Napoli wil monsterdeal voor Oshimen’

Napoli heeft met Victor Osimhen een van de betere spitsen van Europa rondlopen in de selectie. De 25-jarige spits schijnt niet voor minder dan 100 miljoen euro te mogen vertrekken uit Napels. Chelsea heeft interesse in de aanvaller, maar wil of kan niet aan die vraagprijs voldoen. Napoli heeft daarom een tegenbod gedaan. Romelu Lukaku, Cesare Casadei én 45 miljoen euro en Osimhen is voor Chelsea.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Napoli wil Osimhen ruilen voor Lukaku, Casadei én 45 miljoen euro

De Nigeriaanse spits werd twee seizoenen geleden kampioen van Italië met Napoli. Osimhen was een van de bepalende spelers tijdens dat seizoen door zijn vele doelpunten. In december 2023 tekende de aanvaller nog een nieuw contract bij Napoli om zijn toekomst in eigen handen te nemen. Hij liet er een afkoopclausule in opnemen van pak en beet 120 miljoen. Tot nu toe is er nog niemand die dat bedrag ook echt voor Osimhen over heeft. Napoli heeft door dat hij veel waarde vertegenwoordigt, maar als de club nog lang wacht met het verkopen van de aanvaller zakt zijn waarde ook weer.

Napoli wil volgens Il Mattino dan ook best meewerken met een vertrek van de topspits. Als de club 45 miljoen krijgt in combinatie met Lukaku en Casadei is het team uit Napels akkoord. De club van Antonio Conte zou daarmee direct een vervanger voor Osimhen binnenhalen en met Casadei keert een van de grotere Italiaanse talenten terug naar de Serie A. Ook voor Chelsea kan dit een interessante deal zijn. De club zit overvol met spelers en er moeten echt selectiespelers vertrekken. Lukaku en Casadei staan op de nominatie om te vertrekken. Chelsea zou de gewenste aanwinst hebben voor in de spits én twee spelers kwijt zijn die toch moesten vertrekken.

Goeie deal?

  • Ja, voor beide partijen
  • Nee, onbegrijpelijk
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie