”Narcist’ Weghorst voerde één groot toneelstuk op’

Foto: ”Narcist’ Weghorst voerde één groot toneelstuk op’

De handelswijze van Wout Weghorst deze transferzomer zet het nodige kwaad bloed bij Leon ten Voorde, journalist van TC Tubantia. De spits flirtte opzichtig met FC Twente, om vervolgens toch naar Ajax te verkassen.

Leon ten Voorde is woest op theatrale Wout Weghorst

Weghorst rondde vorige week zijn transfer naar Ajax af, de club waar hij naar eigen zeggen altijd al van droomde. Dat terwijl zijn zaakwaarnemer Simon Cziommer in mei nog beweerde dat het een droom was voor de spits om ooit voor Twente te spelen. Het gedrag van Weghorst zorgt voor heel wat irritatie. “Heb jij ooit iemand in een Ajax-pyjama op VAK-P gezien?”, begint Ten Voorde cynisch in de podcast De Ballen Verstand.

De Twente-watcher noemt de hele situatie rond de Oranje-spits ‘verschrikkelijk’. “Dat hij voor Ajax kiest, daar hebben ze bij Twente niet zoveel problemen mee. Maar wat ze wel echt vinden is dat je niet met droge ogen – hij had zelfs natte ogen – kunt zeggen dat je altijd van Twente gedroomd hebt. Hij moet helemaal zijn eigen keuze maken, maar op het moment dat Ajax kwam en een transfer naar Twente nog speelde, wilde hij maar één ding: naar Ajax.”

Niet Twente maar Ajax

De spits lijkt altijd al fan te zijn geweest van Ajax, en dus niet van Twente. “Dus houd op met die onzin. Het is gewoon verschrikkelijk. NEO (de amateurclub van Weghorst, red.) heeft de helft van het complex te danken aan Weghorst en al zijn transfers, maar als Twentse club schaam je je inmiddels bijna dood voor je eigen pupil.”

Ten Voorde kon ook weinig sympathie opbrengen voor de eerste beelden van Weghorst in de Johan Cruijff Arena. De spits glunderde vol trots toen hij werd toegezongen, terwijl onder meer zijn moeder hem op de schouders klopt. “Het is echt verschrikkelijk. Het is één groot toneelstuk. Het is een narcist”, besloot Ten Voorde keihard. 

Heb je je hier ook zo aan gestoord?

  • Ja, kan écht niet
  • Ten Voorde is gewoon zuur…
471+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie