NEC kan niet winnen van PAOK Saloniki

Soccernews

NEC heeft dinsdag niet kunnen winnen van PAOK Saloniki. De ploeg van trainer Dwight Lodeweges speelde op een drukbezocht en zonovergoten Sportpark de Dennen met 1-1 gelijk tegen de Grieken.

[b]NEC – PAOK Saloniki 1-1[/b]

De beide goals vielen na rust. De openingstreffer werd twaalf minuten na rust gescoord door de nieuwe Belgische spits Björn Vleminckx. Lang konden de Nijmegenaren echter niet van de voorsprong genieten want zeven minuten later lag de gelijkmaker alweer in het net. De gelijkmaker werd gemaakt door Georgios Fotakis. Bij NEC debuteerde in de tweede helft de van FC Twente overgekomen Niels Wellenberg. Hij mocht de gehele tweede helft spelen.