‘Neymar én Pogba op ramkoers bij hun club’

Foto: ‘Neymar én Pogba op ramkoers bij hun club’

Het zou zomaar kunnen dat Neymar Jr en Paul Pogba de grote blikvangers in de volgende zomerse transferperiode gaan worden. Ze liggen naar verluidt namelijk op ramkoers bij hun clubs Paris Saint-Germain en Juventus.

Afgelopen zomer keerde Pogba transfervrij terug naar Juventus, vanaf Manchester United, maar sindsdien zat hij pas één keer bij de wedstrijdselectie, in januari. Daarna ontbrak hij gelijk weer drie duels wegens blessures en nu is de maat voor velen vol in Turijn. Zo ook voor clubicoon Marco Tadelli, die op RAI 2 stevig uithaalt naar Pogba (29). “Sinds april heeft Pogba geen wedstrijd meer gespeeld. En niemand weet wanneer hij terugkeert. Pogba besluit vervolgens op wintersport te gaan terwijl Juventus en dus ook zijn ploeggenoten in grote problemen verkeren..”

Tardelli, die tussen 1975 en 1985 ruim tweehonderd duels voor Juventus speelde, vervolgt zijn tirade: “Pogba is een groot probleem geworden binnen de club en het is aan Juventus om het op te lossen. Ze hebben blijkbaar geen idee hoe ze met deze situatie moeten omgaan. Je zou zo’n speler eigenlijk niet op de loonlijst willen hebben. Ik vind zijn gedrag irritant en richting zijn teamgenoten is het ook niet eerlijk.”

‘Neymar ruziet in Parijs’

En ondertussen zou ook Neymar zichzelf onmogelijk aan het maken zijn bij zijn werkgever, PSG. Volgens Franse media heeft de Braziliaan momenteel ruzie met enkele ploeggenoten, alsook met technisch directeur Luis Campos. Met laatstgenoemde zou hij gebotst zijn na de pijnlijke nederlaag tegen AS Monaco afgelopen weekend. Tijdens die wedstrijd kreeg Neymar het al aan de stok met onder meer middenvelder Vitinha en de jonge spits Hugo Ekitike.

Volgens L’Équipe en Le Parisien is een zomers vertrek van de vedette niet langer uitgesloten, beleidsbepaler Campos zou de stoorzender liever kwijt dan rijk zijn in de Franse hoofdstad.

PSG is beter af zonder Neymar

  • Eens
  • Oneens
161+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie