‘Neymar waarschuwt Brazilianen voor Mbappé-hel’

Foto: ‘Neymar waarschuwt Brazilianen voor Mbappé-hel’

Het lijkt misschien fijn om samen te spelen met één van de beste voetballers op deze planeet, Kylian Mbappé, maar volgens Neymar is het dat helemaal niet. Althans: volgens verschillende media zou de aanvaller van Al-Hilal zijn landgenoten bij Real Madrid gewaarschuwd hebben voor de superster, de man die zijn ploeggenoot was bij Paris Saint-Germain.

‘Neymar tegen Brazilianen: met Kylian Mbappé spelen is een hel’

De Telegraaf schrijft op maandagmiddag: “Kylian Mbappé heeft in zijn tijd bij Parijs ondanks een lawine aan doelpunten niet alleen maar vrienden gemaakt. Kort na de overstap naar het Braziliaans getinte Real Madrid is de relatie met voormalig Paris Saint-Germain-ster Neymar onder een vergrootglas komen te liggen. Sterker nog: de Braziliaan zou zijn landgenoten een hart onder de riem hebben gestoken (en dat is een eufemisme, red.).”

“Met Eder Militao, Vinicius Junior, Rodrygo en Endrick staat er een behoorlijk aantal Goddelijke Kanaries onder contract bij Real Madrid. Met name de eerste drie hebben behoorlijk wat wedstrijden met Neymar samengespeeld bij de nationale ploeg”, vervolgt de krant.

Catastrofe

Journalist Cyril Hanouna vertelt in gesprek met Europe 1: “Het is altijd oorlog geweest tussen Mbappé en Neymar. De Brazilianen van Real Madrid zijn vrienden met Neymar. Ze hebben een bericht van hem gehad waarin hij ze waarschuwt voor Mbappé. Neymar stelt daarin dat het een catastrofe, een hel was om met hem samen te werken bij Paris Saint-Germain.”

Fenomeen

Overigens schreef L’Équipe al eens eerder over de relatie tussen Mbappé en Neymar: “In het begin hield Kylian van hem, maar gaandeweg verloor hij al het respect. Neymar en Messi waren het er dan weer niet mee eens dat de club alle macht aan Mbappé gaf.” Zélf zei de Braziliaan over de Fransman, hetzij in 2018: “Kylian is topper, een fenomeen…”

Is dit verzonnen?

  • Ik denk het wel
  • Ik denk het niet
272+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie