Nick Olij reageert op ‘interesse Feyenoord’

Foto: Nick Olij reageert op ‘interesse Feyenoord’

Nu Justin Bijlow op het punt staat om te vertrekken naar Southampton, wordt Nick Olij van Sparta genoemd als potentiële nieuwe doelman bij Feyenoord. Ter concurrentie van Timon Wellenreuther. Olij reageert nu zelf.

Nick Olij hoorde nog niets van Feyenoord, maar sluit niets uit

Zou de goalie de stap naar een Eredivisie-topclub willen maken? “Dat gaan we zien”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. Over de geruchten rond Feyenoord wil hij weinig kwijt. “Ik ga niet iets invullen over iets waar ik zelf nog niets over heb gehoord. Vragen daarover beantwoorden vind ik onlogisch. Op dit moment speel ik voor het logo dat ik op mijn borst heb, daar doe ik mijn uiterste best voor.”

Komend weekend is uitgerekend Feyenoord te gast op Het Kasteel. “Afgelopen twee jaar hebben we goed partij kunnen bieden, waar je vorig jaar misschien had moeten winnen. Dat willen we dit jaar weer laten zien. Vorige week was een goede basis van wat wij als Sparta graag willen laten zien.”

Jeroen Rijsdijk kijkt uit naar Sparta – Feyenoord

Coach Jeroen Rijsdijk vult aan: “In principe is zo’n wedstrijd voor een trainer gewoon een van de 34 wedstrijden. Maar natuurlijk snap ik echt wel dat een wedstrijd tegen Feyenoord een extra glans heeft, omdat het een derby is tussen de grootste club en de tweede club van de stad. Dat geeft altijd iets extra’s. Het is een mooie wedstrijd voor de stad Rotterdam.”

“Ik denk dat wij vorig seizoen hebben aangetoond goed op de been te kunnen blijven tegen topclubs. Ik denk dat Feyenoord het niet heel prettig vindt om tegen ons te spelen. Ik vind dat wij in vorm zijn, we zijn ook nog steeds ongeslagen”, aldus Rijsdijk tot slot.

Denk jij dat Olij naar Feyenoord zal gaan?

  • Ja
  • Nee
165+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie