‘Niet Mazraoui maar Oranje-international wordt nieuwe rechtsback van United’

Foto: ‘Niet Mazraoui maar Oranje-international wordt nieuwe rechtsback van United’

Wederom wordt er een Nederlandse speler gelinkt aan een move naar Manchester United. Dit keer gaat het om Denzel Dumfries, die mogelijk wordt betrokken bij een deal met Internazionale.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

De naam van Denzel Dumfries valt in ruildeal tussen Manchester United en Internazionale

David Ornstein van The Athletic kwam donderdag met een interessant bericht. Zo zouden United en Inter denken aan een ruildeal tussen Aaron Wann-Bissaka en Dumfries. De Oranje-international zou Milaan na een periode van drie jaar kunnen verruilen voor Manchester. Volgens de berichtgeving vinden er nog geen onderhandelingen plaats en dus is het gerucht nog niet heel concreet.

The Mancunians kijken naar de invulling van de rechtsbackpositie voor komend zijn. Naast Wann-Bissaka heeft het ook de beschikking over Diogo Dalot. Recent werd Noussair Mazraoui al aan Man United gelinkt, maar de oud-Ajacied – die goed samenwerkte met Erik ten Hag – lijkt nu op weg naar West Ham United. Zo kwam Dumfries naar verluidt in beeld op Old Trafford.

Vertrek of langer verblijf in Milaan?

Dumfries heeft nog een jaar contract bij Inter, dus moet er deze zomer een belangrijke knoop worden doorgehakt. Woensdag sijpelden berichten door dat de Rotterdammer zijn verbintenis in Italië dan toch gaat verlengen. Dit terwijl hij afgelopen seizoen nog geregeld op de bank moest plaatsnemen. United worden ondertussen weer veel gelinkt aan Nederlandse spelers. Naast Dumfries en de in Nederland geboren Mazraoui waren dat onder meer Matthijs de Ligt en Xavi Simons. Joshua Zirkzee werd deze zomer al binnengehaald.

Zou Dumfries goed bij United passen?

  • Zeker wel!
  • Heb mijn twijfels…
852+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie