‘Nieuwe club Diant Ramaj al bekend’

Foto: ‘Nieuwe club Diant Ramaj al bekend’

Diant Ramaj is plots op weg naar de uitgang nu de nieuwe coach Francesco Farioli voor Remko Pasveer als eerste doelman lijkt te gaan kiezen. Mogelijk resulteert het in een knaltransfer voor de jonge Duitser.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ajax-doelman Diant Ramaj ‘kan naar Manchester City en Chelsea’

Ramaj geniet namelijk belangstelling van meerdere Spaanse grootmachten, als ook van het Engelse Chelsea FC. Dat meldt journalist Luca Bendoni, werkzaam voor Gianluca di Marzio. En Tim van Duijn van Voetbal International: “Ik durf wel te zeggen dat hij ergens in de komende weken weggaat. Dat zal inderdaad een club uit de Premier League of een Spaanse club, maar welke weet ik echt niet. Ik weet dat hij druk bekeken is door Manchester City en Chelsea, dat die hem wel op de korrel hebben. Maar er zullen meerdere clubs zijn dien hem interessant vinden.” Bij City lijkt goalie Ederson deze zomer richting Saudi-Arabië te gaan vertrekken.

Pasveer boven Ramaj?

Pasveer mocht tegen Olympiakos plots keepen met de ‘a-ploeg’. Clubwatcher Lentin Goodijk (Voetbal International) zag de routinier een goede indruk maken. “Dat kan natuurlijk echt prima, hij is écht fit voor een man van 40. Aan de bal is hij ook goed en hij heeft een leidende rol in de selectie.”

Ramaj kwam in de vorige transferzomer nog naar Ajax en werd destijds gehaald door toenmalig technisch directeur Sven Mislintat. De Duitser begon als reservekeeper, maar speelde zich gedurende het seizoen in de basis. “Tot voor kort was Ramaj niet te koop, maar door zijn dreigende reserverol is een verkoop voor 31 augustus ineens niet meer onbespreekbaar. Die zou Ajax bovendien extra financiële middelen geven om op de transfermarkt meer te kunnen doen”, concludeerde Voetbal International al.

Ramaj is goed genoeg voor de absolute top

  • Eens
  • Oneens
2386+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie