Noa Lang sust PSV-rel: “Bullshit”

Foto: Noa Lang sust PSV-rel: “Bullshit”

Noa Lang spreekt de berichten tegen dat hij in onmin leeft met de medische staf van PSV. De aanvaller deed na het behaalde kampioenschap in het afgelopen seizoen een aantal opmerkelijke uitspraken over de medici van PSV. Volgens de buitenspeler had men onder meer verkeerde diagnoses gesteld over zijn hamstringblessure.

Noa Lang doet boekje open over relatie met medische staf PSV

Op zijn Instagram zette Lang destijds een duidelijke boodschap neer richting de medici van PSV, die hij onder meer verantwoordelijk hield voor het stellen van verkeerde diagnoses. “Er zijn fouten gemaakt, maar ik neem niemand iets kwalijk.” Tegenover ESPN vertelt Lang dat er verder geen problemen zijn. “Nee, we hebben dat gewoon intern opgelost. Ik wilde gewoon mijn verhaal kwijt, dan doe ik dat in mijn eigen woorden, gewoon zoals het is. Ik draai nergens om heen.”

Onenigheid met de medische staf is er volgens Lang dan ook niet geweest. “Er zijn nooit problemen geweest met de medische staf, zoals mensen misschien hebben verteld, maar dat is gewoon bullshit.” Volgens Lang is hij gewoon open en eerlijk geweest. “Ik heb de dingen verteld zoals ze zijn. Nee, ik neem niemand iets kwalijk, dat heb ik ook duidelijk gezegd. We zijn allemaal mensen en iedereen maakt fouten. Ik heb zelf misschien ook fouten gemaakt. Maar iedereen heeft het beste met mij voor, dus nee: die tijd is geweest. En ik heb bewust gewacht tot ná het kampioenschap.”

De aanvaller heeft inmiddels een streep gezet onder de ‘zwarte periode’. “Ik neem het mee in mijn rugzak. Het maakt mij sterker en ik heb leren waarderen wat je hebt, als je fit bent. Dat moet je koesteren. Er gaat niets boven gezondheid.” De aanvaller zegt in ieder geval de waardering van PSV te voelen. “Zij hebben mij letterlijk verteld: jij bent het begin geweest van dit succes. Maar voor mij voelt het wel anders.”

Verwacht jij dat Lang het hele seizoen fit blijft bij PSV?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
194+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie