‘Olivier Boscagli snapt er helemaal niets van’

Foto: ‘Olivier Boscagli snapt er helemaal niets van’

Gebeurt er niets geks in de laatste dagen van de transfermarkt, dan blijft Olivier Boscagli ‘gewoon’ bij PSV. Brighton & Hove Albion bracht een paar keer een bod op hem uit en het is wel duidelijk dat de centrumverdediger zélf maar wat graag naar The Seagulls wil vertrekken. Intussen snapt het kamp van de Fransman er helemaal niets meer van, aldus het Algemeen Dagblad.

Boscagli vindt opstelling PSV ‘onrechtvaardig’

Het eerste bod van de Premier League-club bedroeg acht miljoen euro plus maximaal twee miljoen aan bonussen. En de aanbieding van gisteren ging daaroverheen: “De entourage achter Boscagli lijkt er nu al niets van te begrijpen, omdat het contract van de PSV’er nog maar negen maanden duurt. In principe kan de Monegask over vier maanden bij een andere club tekenen en volgend jaar transfervrij vertrekken, wat voor zijn huidige club een behoorlijke financiële aderlating zou betekenen.”

“Nu is er nog goed geld te verdienen bij een transfer van de verdediger, maar na deze week waarschijnlijk niet meer. De internationale transfermarkten sluiten morgen en Boscagli heeft al aangegeven dat hij zijn contract niet meer wil verlengen op het moment dat PSV niet meewerkt aan een transfer”, aldus het AD.

Staking

Desondanks is de stopper (nog) niet aan het muiten geslagen in het Philips Stadion… “PSV lijkt er ook op te speculeren dat Boscagli, die in Eindhoven bekendstaat als een beminnelijk persoon, het groepsproces niet gaat verstoren als hij blijft. Tot nu toe ging de verdediger niet in staking, toen duidelijk werd dat Brighton bij een bod van tien miljoen euro achter het net zou vissen. Of dat zo blijft, is afwachten. De back heeft ook een trotse kant en vindt het onrechtvaardig dat hij niet in de gelegenheid is om de transfer naar Engeland te voltooien.”

Denk jij dat hij gaat staken?

  • Ik wel
  • Ik niet
790+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie