“Ongelooflijk dat Go Ahead geen penalty kreeg tegen Ajax”

Foto: “Ongelooflijk dat Go Ahead geen penalty kreeg tegen Ajax”

Danny Koevermans is tegenwoordig actief als scheidsrechter op een behoorlijk niveau en let dus met extra aandacht op de verrichtingen van zijn collega’s in de Eredivisie. De oud-spits haalt in gesprek met ESPN flink uit naar arbiter Marc Nagtegaal.

Danny Koevermans vol onbegrip over beslissing Nagtegaal bij Go Ahead – Ajax

“Ik vind het echt ongelooflijk dat Go Ahead Eagles geen penalty kreeg tegen Ajax. Er zal altijd discussie blijven bestaan over handsballen en we hebben dit weekend meer van dit soort momenten gezien, maar ik vind het echt bizar dat scheidsrechter Nagtegaal niet naar het VAR-scherm is geroepen. In heel Europa gaat deze bal op de stip. Het was geen natuurlijke houding van Klaassen. Ik denk echt dat Go Ahead een strafschop is ontnomen”, aldus Koevermans.

Veel lof voor sc Heerenveen na 2-1 zege op FC Groningen

Gelukkig zag hij ook positieve dingen in de Eredivisie tijdens speelronde 6: “We moeten het over die goal van Jacob Trenskow (sc Heerenveen, red.) hebben. Van Persie zei na dag één al dat hij hem gelijk zou opstellen en dat we bijzondere dingen konden verwachten van hem. Het is ook een hele fijne speler. Hoe hij die bal in de kruising knalt, niet normaal. Hij mag Postema van FC Groningen trouwens wel even bedanken dat hij hem panklaar in zijn voeten kopt, maar dan nog.”

“Ik vind Heerenveen aanvallend er sowieso leuk uitzien. Met Trenskow en Sebaoui op de flanken en Brouwers als diepgaande middenvelder. Ze spelen precies zoals Van Persie predikt. Alleen lopen ze nu nog af en toe tegen een zeperd aan, met die ongekende wedstrijd tegen AZ natuurlijk als dieptepunt. Ik stond zelf bij PSV op het veld toen we met 10-0 van Feyenoord wonnen. Zoiets komt bijna nooit voor. Toen ging bij ons ook alles goed en bij Feyenoord alles fout. Dat was bij Heerenveen ook zo. Over het algemeen staan ze er goed op. Hoge pieken, diepe dalen, zullen we maar zeggen”, aldus Koevermans tot slot.

Had een penalty moeten zijn

  • Eens
  • Oneens
31+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie