‘Ontslag na Feyenoord-opstand’

Foto: ‘Ontslag na Feyenoord-opstand’

Valentijn Driessen denkt niet dat Brian Priske het lang uit gaat zingen bij Feyenoord. De Rotterdammers speelden hun eerste wedstrijd gelijk tegen Willem II (1-1) en de chef-sport van De Telegraaf vindt dat de Deen ‘de mooie erfenis van Arne Slot verkwanselt’.

‘Brian Priske verpest de erfenis van Arne Slot’

“Ongelofelijk dat de succestrainer Feyenoord nog niet heeft verlaten, of de Slot-standaard wordt volledig losgelaten”, begint Driessen zijn verhaal. Hij haalt uit naar Dennis te Kloese: “Te Kloese heeft een trainer aangetrokken die hij toestaat om het fundament van Slot vanaf dag één te ruïneren. Omdat hij zogenaamd een eigen visie heeft en nog meer intensiteit wil zien van de spelers, staat Te Kloese toe dat Priske, zonder opvallend trackrecord, alles overboord gooit.”

De Deen heeft een nieuw systeem geïntroduceerd in De Kuip… “Priske bagatelliseert de aanpassing van het systeem van 4-3-3 naar 3-4-3. Welke trainer zegt dat het nauwelijks iets uitmaakt, valt niet serieus te nemen. Alles wordt anders qua opbouw, verdedigen, aanvallen, druk zetten en wat al niet meer. Tevens lever je in één klap alle afspraken, patronen en automatismen in die er afgelopen jaren met succes zijn ingeslepen.”

Opstand op komst?

Driessen verwacht een opstand in de spelersgroep: “Vooralsnog houden de spelers hun mond en doen mee aan die belachelijke scrum na afloop van ieder duel. Als ze straks doorkrijgen dat ze niet langer in hun kracht voetballen en de koerswijziging ten koste gaat van de teamprestatie en vooral van hun persoonlijke ontwikkeling, dat zal het oproer kraaien.”

Op het sociale medium X roept men nu al om het hoofd van Priske:

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie