‘Ook NOS-schande op Olympische Spelen’

Foto: ‘Ook NOS-schande op Olympische Spelen’

Toen het voorbije Europees kampioenschap aan de gang was in Duitsland, regende het negatieve reacties over de verslaggeving van de NOS. Studio Fußball lag één keer onder vuur, twee keer, drie keer, ontelbare keren. Verslaggever Jeroen Stekelenburg werd aangepakt en… veel positivisme was er gewoonweg niet. Die lijn lijkt de omroep door te trekken op de Olympische Spelen.

‘NOS trekt EK-lijn door op Olympische Spelen’

Nico Dijkshoorn zei bijvoorbeeld over de bovengenoemde Stekelenburg: “Ik heb wel dolle pret steeds als hij in beeld komt op zo’n plein in Wolfsburg. Het is nu zo’n schijtlollig iets van de NOS dat er niets te beleven is in Wolfsburg. Dat vind ik écht zo flauw. Er is niets te doen in Wolfsburg, dat is gewoon de journalistiek daar. Wat is dat voor waanzin?”

En bij Vandaag Inside klonk over Studio Fußball (waarin we elke keer weer BN’ers als Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en rapper Donnie aan tafel zagen zitten): “Dat is echt een mislukt programma. Het is verschrikkelijk.” Johan Derksen liet zich uit over analyticus Pierre van Hooijdonk: “Hij heeft helemaal niets te melden, nooit een zinnig woord over voetbal.” Noem het allemaal maar op.

Nu is het weer raak, maar dan op de Olympische Spelen. Gisteren pakten de basketbalmannen op spectaculaire wijze goud door een ‘buzzer beater‘ van Worthy de Jong, maar schakelde de NOS weg. Dijkshoorn: “En NOS sluit de live sportavond avond geheel in stijl af. Tien seconden na de legendarische treffer van Worthy de Jong moeten ze helaas afsluiten want geinponem Dione de Graaff moet Douwe Bob aankondigen. Welke regisseur laat dat toe?”

Is de NOS het contact met de kijker kwijt?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
8261+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie