Ook SoccerNews schiet raak op transfermarkt

Foto: Ook SoccerNews schiet raak op transfermarkt

De hele voetbalwereld is momenteel in de ban van de transferperiode en links en rechts worden er deals gesloten. Ook SoccerNews doet daar vrolijk aan mee, want wij hebben eveneens een transfernieuwtje te melden: sinds kort maakt Mounir Boualin onderdeel uit van de redactie. Een nieuwe doelpuntenmaker voor ons team, zo je wilt.

SoccerNews legt Mounir Boualin vast als transferjournalist

Mounir Boualin gaat dan wel geen doelpunten maken voor ons, maar hij gaat wel degelijk scoren! Scoren met transfernieuws! We hebben hem binnengehaald als transferjournalist, onze eigen Sherlock Holmes als het gaat om het laatste nieuws met betrekking tot het ‘wheelen en dealen’ op de markt. En daar is Mounir eigenlijk al de hele maand augustus mee bezig. Misschien heb je hem dus al voorbij zien komen op de website, bijvoorbeeld met één van de onderstaande nieuwtjes.

Bij een transferaankondiging hoort natuurlijk ook een presentatievideo en die kun je hieronder bekijken:

Mounir Boualin

Mounir Boualin werd geboren en getogen in Helmond, en kwam in 2019 terecht in de voetbalwereld via Voetbalzone, waar hij aan de slag ging als presentator. Vier jaar later maakte hij de overstap naar FCUpdate, waarvoor hij deze zomer nog afreisde naar het Europees kampioenschap in Duitsland, als Oranje-watcher. Inmiddels heeft het leven hem echter voorzien van een nieuw pad, het pad der transfers. Of zoals hij zelf zegt: “Mijn doel is om meer transferprimeurs te mogen brengen en transfernieuws te onderzoeken.” En dat gaat hij dus doen namens SoccerNews én moederbedrijf Better Collective, waar iedereen verheugd is met de komst van deze ‘Fabrizio Romano in spe’.

Benieuwd naar Mounirs primeurtjes? Volg hem dan snel op X of Instagram, of allebei natuurlijk!

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie