Oorlog tussen rivalen om Joey Veerman?

Foto: Oorlog tussen rivalen om Joey Veerman?

Joey Veerman wordt opeens in verband gebracht met een transfer naar Liverpool, maar zover is het nog lang niet. Vandaag valt zijn naam echter wéér in de Engelse media, en dit keer wordt er geschreven dat Manchester United in de markt is voor de spelmaker van PSV.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Ook Manchester United in de markt voor Joey Veerman’

Volgens Caught Offside hengelen The Red Devils namelijk voorzichtig naar de diensten van de international van het Nederlands elftal, die overigens ‘brilliant Dutch international‘ wordt genoemd. Hij zou het alternatief zijn voor Manuel Ugarte van Paris Saint-Germain, die naar verluidt al een persoonlijk akkoord heeft gesloten met de Premier League-grootmacht (in ruste).

De Uruguayaanse controleur heeft echter nog een langlopend contract bij Paris Saint-Germain, dat dus voor hem kan vragen wat het wil. De beide clubs zijn er in ieder geval nog niet uit en dus is er een ‘back-upplan’ opgesteld op Old Trafford, aldus de bovengenoemde website. En dat back-upplan heet klaarblijkelijk ‘Joey Veerman’.

Het is best opmerkelijk dat de PSV’er bij Manchester United én Liverpool genoemd wordt, want dat zijn aartsrivalen. In het Philips Stadion wil men Veerman natuurlijk helemaal niet kwijt, maar een biedingsoorlog tussen twee puissant rijke clubs uit de ‘poenachtigste’ competitie ter wereld wordt ongetwijfeld wél verwelkomd.

“Eh… ja, uiteindelijk…”

Noa Vahle vroeg de middenvelder in het afgelopen weekend of hij naar de Europese top wilde: “Eh… Ja, uiteindelijk… Ik heb het vaker gezegd: je bent kampioen geworden, je hebt twee keer de beker gewonnen, uiteindelijk ben ik nog hier en speelt er op dit moment niets waarvan ik denk: dat zou ik graag willen. Of iets wat PSV mooi vindt. Dus dan ben ik nog een trotse PSV-speler.”

United of Liverpool?

  • United
  • Liverpool
784+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie