‘Opeens megatransfer Bart van Rooij’

Foto: ‘Opeens megatransfer Bart van Rooij’

Bart van Rooij was deze week dé held van Old Trafford. Althans: dé held van de FC Twente-supporters die aanwezig waren op Old Trafford. De linksback speelde een geweldige wedstrijd tegen Manchester United in de Europa League (1-1) en wordt opeens omhoog gepraat en geschreven.

‘Bart van Rooij maakt miljoenentransfer’

Onze eigen Aad de Mos doet daar natuurlijk vrolijk aan mee in de nieuwste aflevering van het Twee Viertje met Aad. De oud-trainer van onder meer Ajax en PSV begint: “Ik wil weleens de mening weten van de mensen, zonder dat we meteen gaan hypen, over die rechtsback van Twente.”

“Die jongen is in plaats van negen ton in één keer tien à vijftien miljoen waard. Dat wordt nu al geroepen”, vervolgt de huisanalist van SoccerNews, die niet uitsluit dat er wat gaat gebeuren: “Aan het einde van het seizoen of in de winterstop. Dat er kopers komen, op basis van de wedstrijd (tegen United, red.). Dat gaat vaak op zo’n manier, iemand die uitblinker is in zo’n wedstrijd… En ze zoeken in de winterstop een nieuwe rechtsback…”

Het moge duidelijk zijn dat De Mos veel van Van Rooij verwacht: “Die gaat ook niet minder spelen, want hij heeft een enorme potentie.”

Eén, twee, drie: eentje te veel

Bart van Rooij maakte in de afgelopen zomer een transfer van NEC naar Twente, dat inderdaad negen ton voor hem neertelde. De marktwaarde van de vleugelverdediger wordt echter al geschat op twee miljoen euro. Overigens kan de back niet in de winterstop transfereren, omdat hij dit seizoen al voor twee clubs uitkwam (NEC én Twente). Een derde erbij is eentje te veel. Hij moet dus hoe dan ook wachten tot het voetbaljaar achter de rug is.

Verwacht jij een miljoenentransfer?

  • Ik wel
  • Ik niet
124+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie