Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Opluchting Ten Hag: versterking bijna binnen’

Foto: ‘Opluchting Ten Hag: versterking bijna binnen’

Manchester United heeft volgens de NOS René Hake bijna binnen. De oefenmeester moet vanaf aankomend seizoen de assistent zijn van Erik ten Hag.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Overstap Hake van Go Ahead Eagles

De Engelse grootmacht probeert na een teleurstellend jaar, waarin Manchester United nog wel de FA Cup won, een frisse wind door de technische staf te laten waaien. Met Ruud van Nistelrooij en Hake krijgt Ten Hag twee nieuwe assistenten die hem moeten helpen om aan de verwachtingen te voldoen.

Naar verluidt krijgt Go Ahead Eagles, waar Hake momenteel nog onder contract staat, een paar ton als compensatie. Uitsluitend een e-mail van Manchester United aan het adres van Kowet zou hem van een overstap naar de Premier League weerhouden. Het lijkt dan ook een kwestie van dagen tot het rond is.

Hake laat zijn huidige werkgever met een goed gevoel achter zich. Afgelopen seizoen slaagde de trainer er namelijk in om zich met Go Ahead Eagles te plaatsen voor de voorronde van de Conference League. Op 25 juli en 2 augustus staat het daardoor tegenover het Noorse SK Brann.

Afscheid McCarthy, Van der Gaag en McClaren

De komst van Hake betekent hoogstwaarschijnlijk een vertrek van Benni McCarthy. Ook de posities van Mitchell van der Gaag en Steve McClaren lijken onder druk te staan. De Nederlander heeft echter ambities als hoofdtrainer, waardoor zijn afscheid al in de lijn der verwachtingen lag.

Is Hake voor Manchester United een aanwinst?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
247+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie