Opstelling leidt tot rumoer: ‘Ajax-transfer?’

Foto: Opstelling leidt tot rumoer: ‘Ajax-transfer?’

Tottenham Hotspur speelt op dinsdag tegen Southampton in de Premier League en heeft zijn opstelling inmiddels bekendgemaakt. Opvallend is dat Steven Bergwijn geen onderdeel uitmaakt van de selectie, hij zit zelf niet op de bank…

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Omdat de Spurs geen blessure of iets dergelijk hebben gecommuniceerd, leidt dit op social media tot de nodige rumoer. Het is algemeen bekend dat Ajax de aanvaller graag wil hebben; zou een transfer naar de Johan Cruijff ArenA dichterbij zijn dan gedacht?

Onlangs vertelde Tottenham-oefenmeester Antonio Conte nog dat hij op de Oranje-international rekende… Mike Verweij van De Telegraaf reageerde echter: “Aan de woorden van Conte hoeven we niet zoveel waarde te hechten, want hij heeft ervoor gezorgd dat Bergwijn niet naar Italië kwam toen hij in de belangstelling stond van Inter. Hij is gewoon niet gecharmeerd van Bergwijn, al heeft hij hem nu wel opgesteld in de EFL Cup en geroepen dat hij het maar moest laten zien. Dat deed hij met een doelpunt en een assist, alleen dit is wel het derde toernooi in Engeland en stelt niet zo heel veel voor.”

“We gaan de komende tijd zien of hij daadwerkelijk meer speeltijd krijgt”, vervolgde de journalist. “Dan kun je zien of ze echt met hem door willen. Maar Ajax maakt echt serieus werk van hem.” Daar voegde hij aan toe: “Wat ook meespeelt, is dat Bergwijn twee keer eerder gepolst is. De eerste keer toen hij nog bij PSV speelde, de tweede keer afgelopen zomer. Ajax heeft twee keer niet doorgepakt. Dus de kans dat Bergwijn naar Ajax komt, hangt heel erg van Ajax af.”

Verdien 2 keer je inleg als Tottenham van Southampton wint!

Gaat hij naar Ajax?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
424+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie