‘Opvolger Vandaag Inside dient zich aan’

Foto: ‘Opvolger Vandaag Inside dient zich aan’

Vandaag Inside is nog altijd een zeer populaire talkshow, maar het einde van het programma lijkt ook in zicht te komen. Dat heeft alles te maken met de leeftijd van Johan Derksen, die al flink in de zeventig loopt. Het contract van de heren loopt nog tot medio 2025, maar kijkcijferexpert Tina Nijkamp denkt dat het dan ook klaar is met het programma. Wie de heren moet gaan opvolgen is volgens Nijkamp klip en klaar.

Hendriks moet Vandaag Inside opvolgen

Het contract van de heren van Vandaag Inside loopt bij SBS 6 nog tot medio 2025, maar de vraag is of het trio dan nog door wil gaan. Nijkamp spreekt de verwachting uit dat Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen dan gaan stoppen. In Tina’s TV Update stelt Nijkamp dat met Hélène Hendriks al een opvolger klaar staat. “De Oranjezondag zal denk ik wel doorgaan dit najaar. Het is zo dat Hélène Hendriks op die manier een flink aantal talkshowuren kan maken, omdat zij natuurlijk klaarstaat – tenminste, dat zal SBS het liefst willen – voor als die mannen ermee ophouden.”

Volgens Nijkamp zou het een logische zet zijn om Hendriks de mannen van Vandaag Inside te laten opvolgen. “Over al die maanden loopt dat contract af, dan is Johan Derksen ook 77 en dan kan Hélène dat gat mooi gaan overnemen van maandag tot en met vrijdag. Dan helpt zo’n Oranjezondag er wel bij. Dan is zij echt een vast gezicht all year round voor SBS 6. Het zou mij niet verbazen en ik zou het een heel goed idee vinden.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is Hendriks de beste kandidaat om Vandaag Inside op te volgen?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
378+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie