Overmars vertelt over herstel van licht hartinfarct

Foto: Overmars vertelt over herstel van licht hartinfarct

Antwerp FC maakt zich op voor de bekerfinale die zondag op het programma staat. Tegen KV Mechelen heeft de club de mogelijkheid om de eerste prijs van het seizoen te pakken. Het was voor Antwerp reden om in gesprek te gaan met Marc Overmars.

Prijzen voor Antwerp

De sportief directeur van de vereniging maakt alweer ruim een jaarlang onderdeel uit van het bestuur en bouwde samen met landgenoot Mark van Bommel een succesteam op. Onder meer met Vincent Janssen en Calvin Stengs bleek Antwerp niet alleen in staat te zijn om voor de bovenste posities in de Belgische competitie te strijden, maar eveneens om de bekerfinale te bereiken.

Overmars vindt het belangrijk dat de club snel eens het zilverwerk omhoog mag houden. Daarom vertelt hij tegenover het clubkanaal dat de club een belangrijk duel te wachten staat. “De club wil ergens naartoe en dan horen dit soort wedstrijden erbij. Het zou prachtig zijn voor de stad. Ik denk ook dat we het verdienen”, stelt Overmars.

In de competitie doet doet Antwerp nog altijd mee voor het landskampioenschap. Waar Racing Genk en Union Sint-Gillis gezamenlijk bovenaan staan met 38 behaalde punten, heeft Antwerp slechts 2 punten minder. Club Brugge staat op de vierde plek met 30 punten. Woensdag neemt Antwerp het op tegen Union Sint-Gillis.

Gezondheid van Overmars

Ook ging het clubkanaal nog in op de gezondheid van Overmars, die eind vorig jaar een licht hartinfarct kreeg. Volgens Overmars gaat het naar omstandigheden goed. “Ik had dit nog niet eerder meegemaakt. Dat is een apart gevoel. Ik ben nu aan het revalideren en herstellen. Ik voel me goed, maar het kost wel tijd.”

Pakt Antwerp FC dit seizoen de landstitel?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wint Antwerp zondag de Belgische beker?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
109+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie