Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Overname Vitesse eindelijk rond: nieuwe eigenaar

Foto: Overname Vitesse eindelijk rond: nieuwe eigenaar

Het heeft even geduurd, maar Vitesse heeft nu dan eindelijk een nieuwe eigenaar: de kogel is door de kerk, de Commen Group is vanaf vandaag grootaandeelhouder in de GelreDome. De Commen Group geeft voor de komende vijf jaar een financiële garantstelling en lost de Russische Valeryi Oyf af.

De Common Group is een investeringsmaatschappij van Coley Parry, een Amerikaan die ook in onder meer Leyton Orient (voetbalclub uit Engeland) aandelen heeft. Algemeen directeur Pascal van Wijk is er erg blij mee. “Het is een belangrijke dag voor Vitesse en iedereen die de club een warm hart toedraagt.”

“Maandenlang hebben we achter de schermen keihard gewerkt om het overnametraject tot het best mogelijke einde te brengen. We zijn ervan overtuigd dat de Common Group de juiste partij is voor Vitesse en presenteren de nieuwe grootaandeelhouder dan ook met enthousiasme, trots en vertrouwen.”

Rooskleurige toekomst

En ook Parry, die tevens plaatsneemt in de RvC van Vitesse, is content: “Wij beginnen met ontzettend veel enthousiasme en vertrouwen aan dit nieuwe hoofdstuk van de club. Vitesse heeft een traditie en historie van meer dan 130 jaar, waar het met recht trots op kan zijn. Maar wij geloven ook in de toekomst van Vitesse en gaan er met de club alles aan doen om de stijgende lijn van de afgelopen jaren door te trekken. Wij hebben we nu al ontzettend veel waardering voor de supporters en sponsoren en kijken ernaar uit om iedereen binnenkort te ontmoeten in het stadion.”

TIP: Bijna vier keer je inleg als Vitesse komend weekend wint van FC Utrecht!

Goede zaak voor de club?

  • Ja, vind ik wel
  • Ik heb nog zo mijn twijfels..
47+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie