Paris Saint-Germain toont topvorm in Ligue 1

Paris Saint-Germain is na twee wedstrijden nog foutloos in de Ligue 1. De Parijzenaars boekten vrijdagavond opnieuw een ruime overwinning ten koste van Montpellier HSC: 6-0.

PSG-sterren maken gehakt van Montpellier

PSG opende het Ligue 1-seizoen met een ruime 1-4 overwinning op Le Havre AC. Pas in de slotfase sloegen de sterren uit de hoofdstad toe, maar in speelronde twee ging het men een stuk makkelijker af. Bradley Barcola en Marco Asensio zorgden binnen 25 minuten voor een comfortabele 2-0 voorsprong.

In de tweede helft wist PSG verder afstand te nemen van Montpellier. Barcola gooide de wedstrijd definitief op slot, waar Achraf Hakimi nog voor het verstrijken van het uur de 4-0 opeiste. Warren Zaïre-Emery en invaller Lee Kang-in maakten de feestvreugde in het Parc des Princes compleet.

PSG hoopt dit seizoen de dertiende landstitel uit de clubgeschiedenis te pakken. Maar liefst tien Ligue 1-titels wist de club binnen te slepen tussen 2013 en 2024.