‘Peperdure last minute-transfers voor Feyenoord’

Foto: ‘Peperdure last minute-transfers voor Feyenoord’

Feyenoord hoopt op de slotdag nog spijkers met koppen te slaan. De Rotterdammers gaan Jordan Lotomba en In-Beom Hwang zo goed als zeker aantrekken, maar hopen ook nog een nieuwe rechtsbuiten te strikken. Andreas Skov Olsen is daarvoor de gewenste droomkandidaat, maar moet een flinke smak geld kosten.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Feyenoord gaat voor drietal versterkingen, komst peperdure Skov Olsen is vraagteken

De 25-jarige Lotomba wordt gehaald als vervanger voor Lutsharel Geertruida, terwijl Hwang binnen Feyenoord ‘als een stevige en directe versterking wordt beschouwd’ schrijft De Telegraaf. Voor de Zuid-Koreaans international ligt een vijfjarig contract klaar in Rotterdam, die Feyenoord meerdere miljoenen kost. Daarnaast hoopt Feyenoord nog op de komst van Skov Olsen.

De aanvaller maakte zondag een sterke indruk namens Club Brugge in de wedstrijd tegen Cercle. Het Nieuwsblad is dan ook lovend over de rechtsbuiten en meldt dat Feyenoord met een flinke zak geld over de brug moet komen wil het Skov Olsen zien te strikken. “Vrijdag raakte bekend dat na enkele Premier League-clubs ook Feyenoord zijn pijlen heeft gericht op de Deen, maar voorlopig voldeed de Nederlandse club nog niet aan de vraagprijs. Blauw-zwart wil liefst een bedrag rond de twintig miljoen euro en Skov Olsen toonde tegen Cercle nog eens waarom hij dat waard is.”

Tijd dringt voor Feyenoord

Skov Olsen had met een doelpunt en een assist een belangrijk aandeel in de overwinning van Club Brugge. “Hij klokte af op een perfecte assist voor de trefzekere Tzolis en een kurkdroge goal met zijn geniale linker. Zonder VAR en met wat meer geluk had hij zelfs twee assists en twee goals achter zijn naam kunnen hebben. De eerste goal van Tzolis werd afgekeurd na nipt handspel van assistgever van dienst Skov Olsen en de Deen omspeelde op een bepaald moment op een knappe manier Cercle-doelman Warleson, maar zijn poging werd van de lijn gehaald door Ravych.”

De krant vraagt zich af of Feyenoord in staat is om de aanvaller over te nemen van de Belgische topclub. “Feyenoord heeft nog tot maandagavond 23.59 uur de tijd om hem binnen te halen. Bij de Nederlandse club zou Skov Olsen onder de vleugels van zijn landgenoot Brian Priske terechtkomen en hij zou er ook Champions League kunnen spelen. Maar kan Feyenoord voldoende geld op tafel leggen? Vrijdag was dat alleszins niet het geval.”

Moet Feyenoord wel 20 miljoen op tafel leggen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, dat is echt te gek
1557+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie