Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Perez fileert Feyenoorder: ‘Wéér verschrikkelijk slecht’

Foto: Perez fileert Feyenoorder: ‘Wéér verschrikkelijk slecht’

Feyenoord kwam gisteren nog goed weg met het feit dat SS Lazio na rust gas terug nam; uiteindelijk werd het ‘slechts’ 4-2 in Rome, waar de Rotterdammers met name voor rust volledig overklast werden. Dat zag ook analist Kenneth Perez.

Perez richtte zijn pijlen in de studio van ESPN met name op middenvelder Orkün Kökçü. “Ik ben misschien wat kritischer op hem, omdat iedereen in Rotterdam hem zo geweldig vindt, maar hij was weer zo verschrikkelijk slecht. Zoveel balverlies..” De Deense oud-prof vermoedt dat coach Arne Slot ‘flink geschrokken is van zijn elftal’. “Hij zag een elftal dat niet in staat was om bij elkaar te blijven of de bal vijf keer naar elkaar toe te spelen. Spelers van wie hij een hoge pet op heeft, vielen totaal door de mand op dit niveau.”

Collega-analist Marciano Vink vult aan: “Het was in de eerste helft ontluisterend. De agressiviteit, de druk op de bal: die was er totaal niet. Ik heb het idee dat deze ploeg een bepaalde urgentie nodig heeft voordat ze aan komen te staan. Dat zag je vandaag ook, ondanks dat het een Europa League-wedstrijd is. Lazio’s positiespel was in de eerste helft zo goed, ze kregen geen druk op de bal: dan worden de ruimtes alleen maar groter.”

Vormdip Kökçü

Afgelopen weekend na FC Emmen-thuis (4-0) was Perez ook al eens kritisch op Kökçü: “Kökçü speelde zéér, zéér beneden peil. Zoveel balverlies, zó traag in denken en handelen! Het was gewoon gênant. Bij Kökçü heb ik dat altijd wel een beetje gevonden: ‘oudemannenvoetbal’. Dat heeft hij wel iets verbeterd, ook onder Slot. Ik denk dat hij op de positie iets naar achter ook waardevoller kan zijn.”

TIP: 12.50x je inleg als Kökçü minstens 2 goals maakt tegen Sparta!

Kokcu moet maar eens een tijdje banken

  • Eens
  • Oneens
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie