‘Pijnlijke opmerking Ten Hag over Schreuder’

Foto: ‘Pijnlijke opmerking Ten Hag over Schreuder’

Alles wijst erop dat Alfred Schreuder de nieuwe trainer van Ajax gaat worden, ook al vonden velen Arne Slot (Feyenoord) een veel betere kandidaat. Zo ook Arno Vermeulen, vertelt de journalist en commentator in Voetbalpraat op ESPN.

Vermeulen ‘zou Slot zeker benaderd hebben’, waarop Kenneth Perez inhaakt: “Slot heeft een kleine escape omdat Feyenoord City niet doorgaat. Ze zullen niet begripvol zijn, de supporters, maar misschien is in de gesprekken iets anders voorgesteld.” Vermeulen knikt en wijst naar het cancelen van Feyenoord City (nieuw stadion). “Het is toch minder rooskleurig dan waar hij op gehoopt heeft. Hij zal toch inzien dat er bij Feyenoord de komende jaren niks kan”, gaat Vermeulen zijn betoog verder. “Dat is wel een probleem voor een trainer. Je kan niet ieder jaar boven je kwaliteit presteren..”

Later gaat het over een interview met Ten Hag over zijn vermoedelijke opvolger Schreuder. De Tukker zei: “Hij is een uitstekende veldtrainer, die mij zeer geholpen heeft in het eerste jaar om Ajax op het juiste spoor te zetten. Hij heeft heel veel vaardigheden, zeker op het gebied van trainen en coachen.” Perez maakt er uit op: “Een hele goede veldtrainer is nog geen goede hoofdtrainer.”

‘Pijnlijk, steek onder water’

Vermeulen gaat nog verder: “Dat was pijnlijk hoor. Dat was een pijnlijke opmerking, een klein steekje onder water.. Als je zo nadrukkelijk als Ten Hag zegt dat het een goede veldtrainer is… Hij heeft notabene met hem gewerkt.” Mossou haalt er bevestiging uit dat ‘Ten Hag zich nooit lekker voelde met Schreuder als zijn assistent’. “Dat hoor ik hier in terug. Het heeft iets met de loyaliteit te maken. Vul het in zoals je wilt. Wie daarin gelijk heeft zou ik niet weten, maar dat Ten Hag en Schreuder elkaar niet helemaal lagen dat is op zich wel bekend.”

TIP: Scoort Ajax meer dan vier doelpunten tegen Zwolle? Pak 2.35 keer je inzet! En pak de bonus van €250 bij Circus! 

Vond jij dat ook een ‘steek onder water’?

  • Ja
  • Nee hoor
244+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie