Priske reageert op transfergeruchten: “Luister naar de jongens”

Foto: Priske reageert op transfergeruchten: “Luister naar de jongens”

Brian Priske heeft zin in het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk. De Deense oefenmeester hoopt daar verder te kunnen schaven aan zijn speelwijze. Priske zegt zich daarbij vooral te willen focussen op de aanwezige spelers en stelt zich niet druk te maken over eventuele uitgaande transfer die mogelijk nog gaan komen.

Priske negeert transfergeruchten en legt focus op Feyenoord-speelwijze

In gesprek met de Volkskrant vertelt Priske de meeste transfergeruchten ook niet mee te krijgen. “Het goede aan mij is dat ik de pers niet lees. Ik luister niet naar geruchten, ik luister naar de jongens. Het is mijn taak om het beste uit deze groep te krijgen.”

De vergelijkingen die met zijn voorganger Arne Slot gemaakt worden interesseren Priske ook niet zo heel veel. “Ik heb het grootste respect voor hem, voor wat hij hier heeft gedaan. Ik bedank hem ervoor, het is in sommige aspecten makkelijker voor mij, omdat het fundament erg sterk is. Niet alleen door Arne zijn werk, maar ook door de medische- en performance staf die hier is. Ik zie het niet als een grotere druk, ik verwacht dat Feyenoord het altijd goed doet. Het maakt voor mijn aanpak niet uit, ik mix mijn filosofie met die van de club. Kan verder alleen maar mijn uiterste best doen.”

Priske is momenteel vooral druk bezig om zijn 3-4-3-systeem te implementeren binnen Feyenoord, waarbij er een belangrijk rol is weggelegd voor de wingbacks en de twee nummer tienen. “Ik houd van dit systeem omdat je goede aanvallende spelers dichter bij het doel komen dan als ze aan de zijkant staan. Je zag tegen Cercle dat Stengs en Paixão dominant waren, veel kansen creëerden. De wingbacks moeten nog meer opkomen, ik wil nog meer intensiteit, nog meer passes naar voren. Maar we zetten goede stappen.”

Gaat het systeem van Priske goed passen bij Feyenoord?

  • Ja, gaat succes opleveren
  • Nee, gaat Feyenoord geen succes opleveren
210+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie