‘Problemen in transfer Messi naar Barcelona’

Foto: ‘Problemen in transfer Messi naar Barcelona’

Barcelona is naar verluidt achter de schermen druk bezig om Lionel Messi terug te halen naar de club. Volgens Diario SPORT gaat dit echter een stuk lastiger worden dan vooraf gedacht.

Onderhandelingen Barcelona

De Argentijn vertrok twee seizoenen geleden transfervrij naar Paris Saint-Germain, maar heeft het in Frankrijk allerminst naar zijn zin. Voor de aanvaller zou het daarom duidelijk zijn dat hij terug wil keren naar Barcelona. De koploper van de Primera División zou eveneens openstaan voor een hereniging, waardoor een transfer een kwestie van tijd lijkt te zijn.

Het Spaanse clubbestuur moet het de komende periode echter eerst voor elkaar krijgen om de salarishuishouding op orde te krijgen. Het betekent dat onder meer Franck Kessié en Andreas Christensen genoegen moeten nemen met een lager salaris. Volgens het Spaanse medium weigert het tweetal echter om hiermee akkoord te gaan.

Kessié en Christensen hebben beiden een contract tot de zomer van 2026 en willen het afgesproken bedrag blijven verdienen. Het zorgt ervoor dat Barcelona naar verluidt met de handen in het haar zit en druk bezig is om andere manieren te vinden om de salarisafdeling stevig onder handen te nemen.

Indrukwekkende cijfers Messi

De 35-jarige Messi heeft een indrukwekkende loopbaan achter de rug, waarin hij garant stond voor doelpunten. Over alle competities genomen speelde hij vooralsnog maar liefst 870 wedstrijden voor zijn clubs, waarin hij goed was voor 709 doelpunten. Daarnaast kreeg hij het in zijn loopbaan 338 keer voor elkaar om een treffer voor te bereiden.

Wint Barcelona van Rayo Vallecano?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Keert Messi deze zomer terug bij Barcelona?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
2369+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie