‘Laag PSV-bod voor Zalewski, Pool is niet de eerste keuze’

Foto: ‘Laag PSV-bod voor Zalewski, Pool is niet de eerste keuze’

PSV heeft serieuze interesse in de 22-jarige Nicola Zalewski, zo wist SoccerNews-transferjournalist Mounir Boualin vrijdagmiddag al te brengen. Maar of het daadwerkelijk tot een transfer kan komen is nog afwachten.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘AS Roma wil 12 miljoen voor Nicola Zalewski, PSV biedt de helft’

AS Roma vraagt namelijk maar liefst 12 miljoen euro voor Zalewski, ook al loopt het contract van de Pools international na dit seizoen af. Exact om die reden heeft PSV vooralsnog slechts de helft geboden: 6 miljoen euro. Dat schrijft de Gazzetta dello Sport.

In Eindhoven hoopt men dat Roma de vraagprijs drastisch zal gaan verlagen in de komende dagen, aangezien de club wel graag afscheid wil nemen van Zalewski. De linker wingback is doorgaans basisspeler bij de club, maar mag verkocht worden omdat hij anders na dit seizoen transfervrij weg kan.

Overigens is Zalewski niet de eerste keuze van PSV voor de linksbackpositie, zo meldt clubwatcher Rik Elfrink nog.

Tijdelijke vervanger Sergiño Dest én optie op rechtsback

Een maandje geleden liet de Pool zich uit over zijn toekomst: “Daar gaan we over praten met Roma. Er zijn twee stappen die we moeten zetten. Eerst moet alles duidelijk worden. Er zijn namelijk altijd verschillende zaken die meespelen bij het maken van een mogelijke transfer, of de beslissing om bij een club te blijven. Het moet duidelijk worden wat Roma wil, wat het plan met mij is. Weten we dat, dan kan ik een goede beslissing nemen over blijven óf vertrekken.”

Wat Zalewski extra aantrekkelijk maakt voor PSV is het feit dat hij behoorlijk multifunctioneel is. In principe kan hij het beste uit de voeten op linksback, maar ook een wat meer vooruitgeschoven positie is wel naar zijn smaak. Daarnaast kan hij eveneens uit de voeten op de rechterflank. Derhalve zou Zalewski de tijdelijke vervanger van de geblesseerde Sergiño Dest kunnen worden, maar óók de opvolger van Jordan Teze (AS Monaco).

PSV moet richting de 10 miljoen gaan voor Zalewski

  • Eens, is hij waard
  • Oneens, is hij niet waard
157+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie