Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘PSV-chaos op transfermarkt’

Foto: ‘PSV-chaos op transfermarkt’

Bij PSV staat komende zomer het nodige te gebeuren op transfergebied. Volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV zeker drie versterkingen aantrekken, maar moet het ook rekening houden met het vertrek van meerdere spelers. Volgens de krant gaan er in elke linie veranderingen optreden bij PSV.

PSV aast op meerdere versterkingen

“PSV heeft nog veel meer plannen in de komende weken, want er moet ook nog rekening worden gehouden met een vertrek van Johan Bakayoko en Joey Veerman”, stelt de Brabantse krant. Een eerste versterking die vervolgens wordt genoemd is Ryan Flamingo. De verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan is al langer in beeld bij de Eindhovenaren. Het kan best echter wel een beste duit gaan kosten verwacht de krant. “FC Utrecht wil miljoenen aan hem verdienen, nadat hij voor drie miljoen euro is overgenomen.”

Een andere verdediger die richting Eindhoven moet komen is Jeremiah St. Juste. Het is echter wel de vraag of de oud-Feyenoorder haalbaar is voor PSV. “Probleem is dat Sporting Portugal een fors bedrag voor hem vraagt, een dubbelcijferig aantal miljoenen. Of PSV dat wil betalen, is afwachten”, klinkt het. PSV hoopt daarnaast wel de contracten met Olivier Boscagli, Jordan Teze en Mauro Júnior te kunnen verlengen, die de Eindhovenaren graag willen houden. André Ramalho kan ook blijven, maar lijkt zelf te zinspelen op een vertrek aangezien hij niet zeker is van een basisplaats bij PSV.

Driouech en Vaessen in beeld bij PSV

Naast verdedigende versterking zinspelen de Eindhovenaren ook op aanvallende versterking meldt het Eindhovens Dagblad. “Dat PSV nog altijd probeert om linksbuiten Couhaib Driouech op te pikken, is eerder deze week al gemeld. De Eindhovenaren willen echter niet aan de vraagprijs van Excelsior voldoen, dat schermt met interesse van meerdere clubs.” Ook moet de club nog een nieuwe tweede doelman aantrekken aangezien Joël Drommel zinspeelt op een vertrekt om elders meer speeltijd te krijgen.. “Daarvoor is Etiënne Vaessen nog altijd een optie”, klinkt het.

Wie moet PSV absoluut halen?

  • Vaessen
  • Driouech
  • St. Juste
  • Flamingo
1512+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie