‘PSV denkt aan oude bekende als defensieve oplossing’

Foto: ‘PSV denkt aan oude bekende als defensieve oplossing’

PSV heeft het lastig in de achterhoede. Dit komt niet omdat de spelers niet goed presteren, maar omdat er momenteel een hoop spelers geblesseerd zijn. Peter Bosz heeft daardoor heel weinig opties in de achterhoede. Met een mogelijk vertrek van Jordan Teze wordt dit een nog groter probleem.

Van Aanholt kan wellicht tóch door bij PSV

Momenteel kan Bosz geen gebruik maken van Olivier Boscagli, Armando Obispo, Mauro Júnior én Sergiño Dest. Het Eindhovends Dagblad zet een aantal opties die PSV nu overweegt op een rijtje. Daaruit wordt duidelijk dat PSV serieus nadenkt over een terugkeer van Patrick van Aanholt. De 33-jarige linksachter kwam afgelopen seizoen nog uit voor PSV, maar de twee partijen kwamen er niet uit rondom een nieuw contract.

Het medium geeft aan dat Van Aanholt best nog een jaar bij PSV wil voetballen, maar dat er ook twijfels zijn over het niveau van de back. Afgelopen seizoen heeft hij namelijk niet altijd indruk gemaakt. Een positief punt rondom Van Aanholt is dat hij nooit heeft geklaagd over zijn reserverol, als noodoplossing is hij dan ook geen slechte optie. Maar PSV moet dan wel opschieten, want de linksachter heeft meerdere opties.

Sepp van den Berg en Jordan Teze

Het is geen groot geheim van PSV interesse heeft in Sepp van den Berg, maar momenteel vraagt Liverpool simpelweg nog een té hoog bedrag. De situatie rondom Teze is gelijkwaardig, AS Monaco wil namelijk niet voldoen aan wat PSV voor de rechtsachter vraagt. Op het moment dat Teze vertrekt denkt PSV onder andere aan Kenny Tete. Hoewel Bosz en Tete bij Ajax niet de beste relatie hebben gehad, spreken de kwaliteiten van de verdediger voor zich. Verder wordt PSV ook nog aan Milan van Ewijk gelinkt.

Moet PSV weer voor Van Aanholt gaan?

  • Ja, mooie oplossing
  • Nee, haal dan een jonge goede versterking
320+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie