‘PSV explodeert op transfermarkt’

Foto: ‘PSV explodeert op transfermarkt’

De defensieve zorgen voor PSV-trainer Peter Bosz zijn flink toegenomen. De oefenmeester zag tegen Valencia Mauro Júnior en Olivier Boscagli geblesseerd uitvallen, terwijl Armando Obispo al in de lappenmand zit. Volgens het Eindhovens Dagblad moet PSV de komende weken dan ook de transfermarkt op voor versterkingen.

PSV moet op zoek naar meerdere versterkingen voor achterhoede

“PSV moet de komende weken waarschijnlijk niet één of twee, maar misschien wel drie keer de markt op voor een inkomende transfer”, schrijft het Eindhovens Dagblad. “En dat staat nog los van het eventuele vertrek van één of meer kernspelers”, vervolgt de krant.

Bij PSV zijn door blessuregevallen problemen ontstaan in de achterhoede en is de spoeling in de defensie plotsklaps heel dun geworden. Met name de linksbackpositie lijkt nu een zorgenkindje te zijn voor de Eindhovenaren. “Mauro Júnior is de beoogde eerste man voor de linkerflank van PSV, maar hij raakte in het weekeinde voor de tweede keer op rij geblesseerd in een oefenwedstrijd. De Braziliaan moet een tijdje toekijken, nadat hij tijdens het treffen met het Spaanse Valencia (2-1 winst) al na zeven minuten naar de kant moest. Tweede man voor die positie bij PSV is nu Fredrik Oppegård, een Noor die na een verhuurperiode aan Heracles Almelo nog alles te bewijzen heeft. De club heeft ook nog een paar jeugdspelers bij de ploeg, maar dat zijn voor deze positie nu niet meer dan noodverbanden”, waarmee de Brabantse krant de zorgelijk situatie aan de linkerkant van PSV beschrijft.

PSV kwetsbaar in achterhoede

Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt het dan ook niet meer dan logisch dat PSV de komende weken de transfermarkt op gaat. “Op het moment is het goed te zien dat de huidige selectie van PSV defensief heel kwetsbaar is. De komende dagen bekijkt de club of de plannen daarom bijgesteld moeten worden”, klinkt het. PSV hoopt nog altijd Sepp van den Berg aan te kunnen trekken, maar Liverpool vraagt nog altijd een forse transfersom met twintig miljoen euro. “Nóg een verdediger aantrekken lijkt na dit weekend voor PSV bijna onvermijdelijk”, concludeert de krant.

Hoeveel verdedigers moet PSV minimaal nog aantrekken?

  • 1
  • 2
  • 3
  • Meer dan 3
2053+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie