‘PSV, Feyenoord én Ajax melden zich bij zelfde speler’

Foto: ‘PSV, Feyenoord én Ajax melden zich bij zelfde speler’

Volgens journalist Ben Jacobs (GiveMeSport en talkSPORT, 357.000 volgers op X) hebben PSV en Feyenoord zich aan het front gemeld voor Cédric Ricardo Alves Soares, die transfervrij is na zijn vertrek bij Arsenal. Ook Ajax zou de situatie van de Portugees in de gaten houden.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Cédric Soares in beeld bij PSV, Feyenoord en Ajax’

Jacobs schrijft op X dat Cédric Soares na zijn vertrek bij Arsenal veel belangstelling heeft gewekt, van meerdere clubs. “Zowel PSV als Feyenoord hebben navraag gedaan naar zijn voorwaarden”, aldus de journalist, die vervolgens naar Amsterdam kijkt: “Ook Ajax is geïnteresseerd en Flamengo en Botafogo hebben de eerste contacten óók al gelegd.”

De 32-jarige Portugees (34 interlands voor zijn land) is een interessante optie omdat hij, zoals gezegd, transfervrij is en dus alleen een uitgave vertegenwoordigt in de vorm van een tekenpremie.

“Ik zeg dit al langere tijd”

Dat PSV op zoek is naar verdedigende versterkingen is al langer bekend, maar klaarblijkelijk roert ook Feyenoord zich dus nog op de transfermarkt. Oefenmeester Brian Priske zei gisteren na het gelijkspel tegen Sparta Rotterdam (1-1): “Ik zeg dit al langere tijd, maar ik verwacht dat er nog kwaliteitsspelers zullen komen. Dat wil iedereen, maar zoals ik ook al gezegd heb: zo makkelijk is dat niet. We doen ons best. De jongens die hier zijn werken elke dag hard, maar ik verwacht dat dit een goede week wordt voor ons. Er zullen nieuwe spelers komen, terwijl we nu ook al kwaliteit hier hebben.” Ajax lijkt niet per se een nieuwe rechtsback nodig te hebben.

Interessant?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
474+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie