Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘PSV hikt tegen hoge vraagprijs Noa Lang aan’

Foto: ‘PSV hikt tegen hoge vraagprijs Noa Lang aan’

Bij PSV staat er de komende weken nog het nodige gebeuren op transfergebied. De Eindhovenaren hopen nog een aantal versterkingen te mogen verwelkomen. Een verkoop van Ibrahim Sangaré zou daarbij mogelijk kunnen helpen, al hoopt PSV wel alvast Noa Lang snel te kunnen strikken.

Geduldig handelend PSV

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV momenteel nog geen concrete bieding ontvangen voor Sangaré. De Eindhovenaren zetten in op een bedrag van 37 miljoen euro, maar geen club heeft nog aan die vraagprijs voldaan.

Technisch directeur Earnest Stewart vertelde dinsdag op de persconferentie dat PSV geduldig moet zijn met zijn aankopen. “Bij de grote vijf landen moet het gaan gebeuren en dan duurt het even voor de prijzen voor ons handzamer worden.” De Amerikaan stelde dat PSV wel een zak met geld heeft te besteden, maar dat men het wel juist moet besteden. “Het is noodzakelijk om voorzichtig te handelen, want aan het begin van de markt is altijd alles duur. Het is een proces van geduld hebben soms en op het juiste moment toeslaan.”

Volgens het Brabants medium wil PSV echter wel ver gaan voor Lang. “PSV wil hem dolgraag hebben en heeft ook al gesprekken met hem gevoerd, zo werd gisteren duidelijk. Op zijn 24ste is Lang toe aan een nieuwe stap en zijn zaakwaarnemer Ali Dursun probeert alles in het werk te zetten om de vraagprijs van Club Brugge voor PSV behapbaar te maken”, klinkt het. De krant schrijft dat PSV hoog inzet, maar niet aan de vraagprijs van vijftien miljoen euro wil voldoen.

Zie jij Lang als versterking voor PSV?

  • Ja
  • Nee
567+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie