‘PSV-keepers kunnen transfer op hun buik schrijven’

Foto: ‘PSV-keepers kunnen transfer op hun buik schrijven’

De namen van Walter Benítez en Joël Drommel kwamen de laatste tijd behoorlijk vaak terug in de diverse roddelrubrieken. Maar volgens De Telegraaf lijkt het er nu op dat beide doelverdedigers ‘gewoon’ bij PSV blijven. De interesse is namelijk stevig bekoeld.

‘Clubs haken af voor Walter Benítez en Joël Drommel’

Benítez stond vooral op de nominatie om reservekeeper te worden bij Atlético Madrid, dat in de voorbije week terugkwam bij het Philips Stadion met een verbeterd bod van vier miljoen euro. “PSV bleek niet bereid om de goalie, die nog maar één jaar onder contract staat, voor dat bedrag te laten gaan.”

En de Madrilenen hebben klaarblijkelijk hun conclusies getrokken… “Volgens Spaanse media heeft Atlético inmiddels doorgeschakeld naar plan-B wat betreft de rol van tweede keeper achter Jan Oblak. De Madrileense club is in vergevorderde onderhandeling met Atalanta over een transfer van Juan Musso, die zelf al een akkoord zou hebben met Atlético.”

Drommels, drommels (flauw)

Ook Joël Drommel zag een club met (concrete) belangstelling afhaken: “De doelman stond geruime tijd in de belangstelling van Blackburn Rovers uit de Championship. De contacten tussen de Engelse club en PSV verliepen moeizaam. Blackburn zou Drommel aanvankelijk een jaar willen huren, terwijl PSV inzette op een verkoop van de voormalige eerste doelman, die een duur contract heeft voor een tweede doelman. Uiteindelijk hebben de partijen elkaar niet gevonden en is Blackburn afgehaakt geven Engelse bronnen aan.”

Wat nu? “Er zijn nog zes dagen voor Drommel om een oplossing te vinden. Nog een jaar bankzitten is onwenselijk voor de 27-jarige doelman met het oog op zijn ontwikkeling.”

Ben jij hier blij mee?

  • Ik wel
  • Ik niet
118+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie