‘PSV krijgt concurrentie in strijd om Van den Berg’

Foto: ‘PSV krijgt concurrentie in strijd om Van den Berg’

PSV krijgt concurrentie van VfL Wolfsburg in de strijd om Sepp van den Berg. De Bundesliga-club wil de Nederlandse verdediger maar wat graag overnemen van Liverpool.

Naast PSV wil ook VfL Wolfsburg Sepp van den Berg losweken bij Liverpool

Dat meldt Kicker dinsdag. De interesse van Wolfsburg in Van den Berg is zeker niet nieuw: na het afgelopen seizoen werd al snel duidelijk dat Die Wölfe gecharmeerd zijn van de 22-jarige Zwollenaar. Daarna bleef het een tijdje rustig, volgens de berichtgeving moest algemeen directeur Peter Christiansen de voorbije twee maanden een goed beeld krijgen van de selectie. Nu hij dat heeft leeft het besef dat het Van den Berg graag wil toevoegen aan de groep.

Na verhuurperiodes aan Schalke 04 en FSV Mainz staat Van den Berg er sowieso goed op in Duitsland. Naast PSV en Wolfsburg zouden er nog meer clubs hengelen naar zijn diensten. Zijn perspectief bij Liverpool speelt een grote rol of het daadwerkelijk tot een transfer komt. In de voorbereiding maakte Van den Berg veel minuten bij afwezigheid van EK-gangers Virgil van Dijk en Ibrahima Konaté. Als Liverpool weer helemaal compleet is lijkt Arne Slot toch voor andere verdedigers dan Van den Berg te gaan kiezen.

Stevige transfersom

Dan biedt een vertrek de beste oplossing, maar The Reds blijken een taaie onderhandelingspartner. Zo zou de leiding mikken op een transfersom van minimaal 20 miljoen euro, dat veel te veel is voor PSV. Daarnaast zijn de Eindhovenaren in de wachtkamer gezet tot de Amerikaanse oefentrip er op zit. Dat Liverpool een stevig bedrag vraagt blijkt wel uit het feit dat Van den Bergs transferwaard op zo’n 12 miljoen euro wordt geschat. Het moet blijken hoeveel Wolfsburg er voor over heeft om het tot 2026 lopende contract bij Liverpool af te kopen.

Wat zou een betere club zijn voor Van den Berg?

  • PSV
  • Wolfsburg
541+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie