‘PSV mengt zich bij Ajax in transferstrijd’

Foto: ‘PSV mengt zich bij Ajax in transferstrijd’

PSV gaat de transferstrijd aan met Ajax. Beide Nederlandse topclubs zouden Joel Ndala willen overnemen van Manchester City. Het talent staat hoog aangeschreven in Engeland.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Zowel PSV als Ajax ziet het zitten in Manchester City-talent Joel Ndala

De interesse van Ajax is niet nieuw. Een ruime week geleden meldde Manchester Evening News al dat de Amsterdammers gecharmeerd zijn van de Engels jeugdinternational. Het zelfde medium schrijft nu dat PSV hem ook hoog op het lijstje heeft staan. Daarnaast wordt ook AC Milan genoemd als mogelijke nieuwe club voor Ndala. De rechtsbenige aanvaller komt het liefst van de linkerkant, maar kan ook vanaf rechts spelen. Hij speelt zijn wedstrijd voor City Onder-21 en kreeg in de voorbereiding een aantal kansen van Pep Guardiola in de hoofdmacht. Toch lijkt speeltijd in de belangrijke wedstrijden er nog niet direct in te zitten.

Perspectief in Amsterdam en Eindhoven

Bij Ajax kan Ndala in de voetsporen treden van Carlos Forbs, die vorige zomer de opleiding van de Engelse grootmacht verruilde voor Amsterdam. De Portugees kan mogelijk deze transferperiode nog vertrekken uit Johan Cruijff ArenA, terwijl er ook veel perikelen zijn rond Steven Bergwijn. Met Mika Godts heeft het nog één linksbuiten achter de hand. Ndala zou door zijn jeugdige leeftijd vermoedelijk nog niet direct voor de basis gehaald worden.

PSV heeft momenteel ook veel concurrentie op de vleugels. Daar vertrekt Hirving Lozano echter komende winter, terwijl er wat twijfels zijn of Noa Lang een heel seizoen blessurevrij door komt. Couhaib Driouech werd deze zomer gehaald, Johan Bakayoko lijkt dan toch in Eindhoven te blijven deze transferperiode. Ndala lijkt ook in het Philips Stadion als speler voor de toekomst te worden gezien.

Interessant voor Ajax en PSV?

  • Echt wel
  • Hm…
411+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie